Η γιαγιά Άννα κάθε, μα κάθε χρόνο, έφτιαχνε την ίδια συνταγή. Αυτά τα κουλουράκια, τα παραδοσιακά, με την αμμωνία, που τα φτιάχνεις και λες “μύρισε Πάσχα!”. Έχοντας λοιπόν, το τεφτέρι της στα χέρια μου, πώς να μην μπω στην κουζίνα και να μην τα μοιραστώ μαζί σας;
🛒 Υλικά συνταγής (για 50-60 κουλουράκια):
-
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
-
300 γρ. ζάχαρη
-
200 γρ. βούτυρο
-
4 αυγά
-
1 φλ. τσαγιού γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
-
25 γρ. αμμωνία