Η Καλλίστη Τσαναή γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1996 στο Αμαρούσιο Αττικής. Είναι πτυχιούχος Επόπτης Δημόσιας Υγείας.

Το πάθος, η αγάπη και το μεράκι της για τη διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων μετράνε εννέα έτη στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Το ονόμα της εταιρείας της είναι «Μικρές Σβούρες» και το μότο της «Σβουριζούμε σε Γάμους, Βαπτίσεις, και Παιδικά Πάρτι. Σβουρίζουμε στη χαρά σας!»

Τον Οκτώβριο του 2021 συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Be your own boss» και βρίσκεται στις ιστορίες επιτυχίας ως μια νέα επιχείρηση (https://startab.gr/en/kallisti/).

Λίγα λόγια για τις «Μικρές Σβούρες»:

Οι Μικρές Σβούρες δημιουργούν ένα ονειρικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας με στολισμό μπαλονοκατασκευών, κατασκευή πινιάτας, δραστηριότητες craft, αποκριάτικα πάρτι, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, Valentine εκδηλώσεις, εκγαίνια χώρων, απασχόληση summer camp, beach party πάνω στην αμμουδιά, θεματικά πάρτι και little laidies spa party. Με άξονα το παιδί, οι Μικρές Σβούρες σβουρίζουν πάντα κάπου εκεί κοντά!

Τον Νοέμβριο του 2023 παίχτηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το τραγούδι της Σεμέλης» με μεγάλη επιτυχία. Είναι παιδική θεατρική παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια που πραγματοποιείται στον χώρο του σχολείου!

Στιγμιότυπα και φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην ιστοσελίδα https://mikresvoures.eeamarket.gr/, καθώς και στα social media (Facebook: Μικρές Σβούρες, Instagram: mikres_svoures, TikTok: mikres_svoures).