Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1995 και έχει καταγωγή από τον Σπαρτιά Αγρινίου.
Μεγάλωσε και έζησε τα σχολικά του χρόνια στην Αρτέμιδα μέχρι που έφυγε για να γνωρίσει την μεγάλη του αγάπη, τη μαγειρική στη σχολή ΙΕΚ ΑΚΜΗ του Πειραιά όπου σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης για δύο χρόνια. Με σεμινάρια πάνω στην φιλοσοφία της ιταλικής κουζίνας, της κρέπας, των ζυμαρικών και του κρέατος, αλλά και με συμβουλές αρκετών έμπειρων Σεφ μέσα στον εργασιακό του χώρο, τα τελευταία 10 χρόνια δημιούργησε τη δική του φιλοσοφία πάνω στη γεύση και είναι έτοιμος να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί σας!
Το μότο του: «Αν η μέρα σου ξεκίνησε στραβά… χαμογέλα στραβά!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμιστά ρολά μελιτζάνας με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
Ένα ορεκτικό τόσο γευστικό και χορταστικό που το κυρίως πιάτο περισσεύει...
Μερίδες: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 20'
Χρόνος μαγειρέματος: 45'
Βαθμός δυσκολίας: εύκολο
Για την παρασκευή θα χρειαστείτε:
3 μεγάλες μελιτζάνες
200 γρ. φέτα
200 γρ. Μανούρι
60 γρ. Κουκουνάρι
...
Ζουμερά γεμιστά μανιτάρια portobello
Ζουμερά γεμιστά μανιτάρια portobello, ένα πιάτο που περιορίζεται μόνο από την φαντασία και την διάθεση στη γεύση του δημιουργού του.
Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 15′
Χρόνος μαγειρέματος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: εύκολος
Για την παρασκευή θα χρειαστείτε:
4 μεγάλα μανιτάρια...
Ζουμερό φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και πατάτες baby
Ζουμερό φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα κρασιού και για συνοδευτικό σοτέ πατάτες baby Γαλλίας με άρωμa από φρέσκο θυμάρι και δενδρολίβανο. Ένα πιάτο για ένα ξεχωριστό δείπνο που θα μαγέψει τους λάτρεις του καλού και...
Κόκκινο κριθαρότο παντζαριού
Ένα εξαιρετικό πιάτο που με το έντονο του χρώμα και τη μοναδική γεύση του θα κεντρίσει οπτικά το ενδιαφέρον στο δείπνο, αλλά και θα ξετρελάνει τους γευστικούς κάλυκες όσων το γευτούν.
Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 10'
Χρόνος...