LIFE & STYLE, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γλώσσες παγωτού

Γλώσσες παγωτού και όχι μόνο!

Γλώσσες παγωτού | Πηγή εικόνας: https://www.i-diadromi.gr/

Για τη διακόσμηση των παγωτών, αλλά και των γλυκών μας:

Υλικά

  • 100gr. ασπράδι αυγού

  • 100gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

  • 100gr. ζάχαρη άχνη

  • 100gr. αλεύρι

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη.
2. Μόλις πάρει διόγκωση προσθέτουμε το αλεύρι και στο τέλος το ασπράδι.
3. Κόβουμε με ένα κορνέ,στο σχήμα της αρεσκείας μας,και ψήνουμε στους 185°C για 10-15 λεπτά.

Καλή απόλαυση!



Μαρία Σαλμά
Αρθρογράφος
Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία Σαλμά εδώ.