LIFE & STYLE, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κοτοκεφτέδες

Υλικά συνταγής:

  • 350 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου

  • 2 αυγά

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  • 100 γρ. μαγιονέζα

  • 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

  • 1/4 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  • 1/2 κ.γλ. ρίγανη

  • 1/3 κ.γλ. κουρκουμάς

  • αλάτι

Koτοκεφτέδες | Πηγή εικόνας: faganoula.gr

Μέθοδος παρασκευής:

1. Τεμαχίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο, μέχρι να είναι πολύ μικρά τα κομμάτια.

2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρυθμίζουμε την εστία σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μεχρι να χρυσαφίσουν.

Κοτοκεφτέδες | Πηγή εικόνας: faganoula.gr

TΙΡ: Αν θέλουμε, συνοδεύουμε με ντιπ γιαουρτιού.

Δες περισσότερα στο www.faganoula.gr



Μαρίνα Ζαφείρη
Αρθρογράφος
Μαγείρισσα, Φιλόλογος, Συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα για τη Μαρίνα Ζαφείρη εδώ.