LIFE & STYLE, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι διελεύσεις γίνονται το mantra μου!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε τις τρέχουσες διελεύσεις, το ποιοι πλανήτες δηλαδή ενεργοποιούν τον γενέθλιο αστρολογικό μας χάρτη.

Η αξία αυτής της γνώσης είναι ανεκτίμητη καθώς δίνει στον άνθρωπο τον απαραίτητο χρόνο να αξιολογήσει αρκετά νωρίτερα τις συνθήκες που ετοιμάζονται να δημιουργηθούν, να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις, να προσαρμόσει τη δράση του αντιστοίχως.

Οι διελεύσεις, λοιπόν, που πραγματοποιεί ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας και που ενεργοποιούν τις γενέθλιες όψεις μας ή κάποιον συγκεκριμένο πλανήτη μας είναι οι πιο σημαντικές καθώς οι πλανήτες αυτοί δεν κινούνται γρήγορα, όπως π.χ. ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη.

Συνεπώς, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που συνήθως είναι από 1 έως και 3 χρόνια, πατάνε φαινομενικά το “pause” στη ζωή μας, θέτουν συγκεκριμένα πλαίσια κίνησης και αναγκάζουν τον άνθρωπο να επαναπροσδιοριστεί αναλόγως και με το ζήτημα που βγαίνει στην επιφάνεια.

Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, τo τι έχει έρθει να μας «μάθει» η κάθε πλανητική διέλευση και κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες έχουμε τη δυνατότητα να την (απο)δεχτούμε με περισσότερη ωριμότητα και συνειδητότητα.

Οι Κρόνιες διελεύσεις έρχονται να μας «γκρεμίσουν» ό,τι δεν έχει πια γερά θεμέλια. Την περίοδο που περνάμε από το «κρεβάτι του προκρούστη»  τα όρια μας αμφισβητούνται για τα καλά καθώς τα είχαμε ξεχάσει για καιρό.

Το mantra που θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο δυνατοί και προσγειωμένοι, μιας και ο Κρόνος προσφέρει την απόλυτη γείωση είναι:

Εργάζομαι με ταπεινότητα και βρίσκω ξανά την αξία μου!

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής. Σου μαθαίνει να σπας τις «αλυσίδες» που με τα χρόνια έχεις φορέσει. Η επανάσταση είναι πλέον μονόδρομος και όταν θα περάσεις από αυτό τον Ουράνιο δρόμο δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος.

Το mantra του Ουρανού:

Όσο πιο Ελεύθερος τόσο πιο Αληθινός!

Όσο πιο Αληθινός τόσο πιο Ελεύθερος!

Σειρά έχει η διέλευση του Ποσειδώνα στην οποία κυριαρχεί μια ομιχλώδης κατάσταση, οι ψευδαισθήσεις και η προσωρινή προσωπική αλλοτρίωση. Για εκείνο το διάστημα, ο άνθρωπος χάνει τον εαυτό του, τον προορισμό του έτσι ώστε να μπει πιο βαθιά στη ψυχή του.

Ο Ποσειδώνας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ο «δημιουργός» των mantra μιας και οτιδήποτε είναι υπερβατικό, δεν έχει λογική εξήγηση και απαιτεί ψυχική δύναμη, κρύβει από πίσω του τον Ποσειδώνα.

Καθαρίζοντας τα σύννεφα απ’τα μάτια μου βιώνω αληθινά συναισθήματα!

Τελευταίος αλλά ίσως και ο πιο αποκαλυπτικός πλανήτης, ο Πλούτωνας, προκαλεί αλλαγές που φτάνουν στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Μη αναστρέψιμη θεωρείται η επαφή του Πλούτωνα με το οτιδήποτε αγγίζει, έτσι λοιπόν, αυτή η διέλευση απαιτεί χειρουργικές κινήσεις.

Πετώντας από πάνω μου τις ψεύτικες μάσκες που «φοράω», βρίσκω ποιος πραγματικά είμαι!

…και το ταξίδι συνεχίζεται



Άννα Γαλάνη
Αρθρογράφος
Αστρολόγος

Διαβάστε περισσότερα για την Άννα Γαλάνη εδώ.