“Σοκολατενια Πυροτεχνήματα” θα τα πω, γιατί αυτό θα νιώσεις στον ουρανίσκο σου, όταν τα γευτείς.
🛒 Υλικά:
-
2 αυγά
-
180 γρ. ζάχαρη
-
250 ml σπορέλαιο
-
2 βανίλιες
-
1 φακ. baking powder
-
4 κ.σ. κακάο
-
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
1 χοντροκομμένη κουβερτούρα

🥣 Εκτέλεση:
-
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά με σύρμα χειρός.
-
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κοσκινισμένα και τελευταία την κουβερτούρα.
-
Ζυμώνουμε με το χέρι και πλάθουμε 25 μπαλάκια.
-
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας κενό ανάμεσα, γιατί θα απλώσουν και θα φουσκώσουν.
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 10′.
-
Αφήνουμε να κρυώσουν και αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
