Μαγνητικά πεδία
LIFE & STYLE, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όψεις – Μαγνητικά πεδία

Έλξη ανίκατε μάχαν… και έτσι γεννιέται και ο Έρωτας.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό πεδίο με το οποίο ασχολείται η Αστρολογία είναι η συναστρία. Το πώς ο χάρτης του ενός ανθρώπου, δηλαδή, ενεργοποιεί τομ χάρτη ενός άλλου ανθρώπου.

Τι είναι αυτό που φέρνει κοντά δύο αγνώστους; Ποια μαγνητικά πεδία μας έκαναν να έλξουμε ο ένας τον άλλον;

Υπάρχουν, λοιπόν, κάποιες όψεις που όταν ο Αστρολόγος τις «διαβάσει» σε μια συναστρία, καταλαβαίνει αμέσως την τάση που θα έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι, τη  δυναμική που θα δημιουργηθεί.

Όπως και στον προσωπικό μας Αστρολογικό χάρτη, έτσι και στη συναστρία, η σύνθεση του συνόλου των όψεων βγάζει το τελικό νόημα. Μια όψη από μόνη της δεν είναι ικανή να μας δώσει με ακρίβεια το σύνολο των γεγονότων, αν δηλαδή αυτοί οι δύο άγνωστοι άνθρωποι θα δημιουργήσουν τελικά σχέση ή όχι, πόσο θα κρατήσει κ.τ.λ.

Σίγουρα αυτή η όψη θα δείξει την έλξη, τα κοινά που θα έχουν και που αρχικά θα τους φέρουν κοντά. Εν συνεχεία, όμως, η μελέτη του συνόλου των όψεων θα δώσει περισσότερες αποχρώσεις.

Μαγνητικά πεδία | Άγνωστη πηγή εικόνας

Μία από τις πιο ισχυρές όψεις που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι είναι ο συνδυασμός Ήλιου και Σελήνης.

Ο άντρας π.χ. να είναι Κριός και να συναντήσει γυναίκα με Σελήνη στο Ζυγό ή και το αντίστροφο. Προτιμάμε βέβαια ο άντρας να είναι ο Ήλιος και η γυναίκα η Σελήνη γιατί στην αντίθετη περίπτωση, όταν μια Κριαρίνα έλξει άντρα με Σελήνη στο Ζυγό, ο άντρας βγάζει στη σχέση μια ποιότητα πιο θηλυκή/κυκλοθυμική, λόγω και της φύσης της Σελήνης.

Επίσης, ένας άντρας Κριός να έλξει μια γυναίκα με σελήνη Κριό, μια Ταυρίνα να έλκει έναν άντρα με σελήνη στον Ταύρο κ.τ.λ.

Με αυτές τις συνθήκες οι άνθρωποι νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό. Αναγνωρίζουν στον απέναντί τους στοιχεία δικά τους.

Αντίστοιχα συναισθήματα βιώνουν όταν ο Ήλιος του ενός κάνει σύνοδο ή αντίθεση με την Αφροδίτη του άλλου.

Μια επίσης εξαιρετικά μαγνητική όψη είναι ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη. Εδώ μιλάμε για τον έρωτα κυριολεκτικά.

Σημαντική είναι και η συμβολή του Δία σε όψεις με Ήλιο, Αφροδίτη, Σελήνη του απέναντί μας. Νιώθουμε τη γενναιοδωρία του άλλου να μας κατακλύζει.

Στην παρούσα φάση θέλουμε όψεις συνόδου και αντίθεσης που έχουν ταυτόχρονα και ένταση, αλλά και τάση για δημιουργία. Και φυσικά τα τρίγωνα που δίνουν αρμονία σε μια σχέση.

Οι όψεις τετραγώνου ναι μεν πάλι μαγνητίζουν τους ανθρώπους, αλλά στην πορεία χρειάζονται αρκετό αγώνα για να «λειανθούν» οι γωνίες.

Όπως είπαμε και στην αρχή, μια θετική όψη δεν κάνει τη σχέση και ταυτόχρονα κάθε σχέση έχει και τις απαιτητικές όψεις προκειμένου αυτοί οι δύο άνθρωποι να καταφέρουν μέσα από την κοινή πορεία να εξελιχθούν.

…και το ταξίδι (των σχέσεων) συνεχίζεται…



Άννα Γαλάνη
Αρθρογράφος
Αστρολόγος

Διαβάστε περισσότερα για την Άννα Γαλάνη εδώ.