Ο Γιώργος Τσιβελέκος γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1997 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» στον τομέα της Λογοτεχνίας και Γλωσσολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών προγραμμάτων. Ασχολείται επαγγελματικά με μια χειρωνακτική εργασία και την επιμέλεια-διόρθωση βιβλίων και είναι διαχειριστής της λογοτεχνικής σελίδας GTpoetry & prose στο Facebook.

Έχει εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές με τους τίτλους «Παραμένων έρωτας» (Sueño Books, 2024), «Ποιήματα σαν μπονσάι / 192 χαϊκού + 8 τάνκα» (Sueño Books, 2023), «Έρως νικημένε μάχαν» (Οσελότος, 2022) και «Ο επιμένων έρωτας νικά» (Οσελότος, 2021). Συμμετέχει με ένα παραμύθι στην ανθολογία «Η ανθολογία των Χριστουγέννων, τόμος Ι» (Κέφαλος, 2023) και με ένα διήγημα στη συλλογή διηγημάτων «Ταξίδια από χαρτί» (Skillbox, 2019). Επίσης, κυκλοφορεί το χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημά του για μικρούς και μεγάλους «Οι τρεις μικροί Άι Βασίληδες» (Ελκυστής, 2022).

Το μότο του: «Όταν σε ρωτούν προς τα πού γέρνει η βάρκα, “ισορροπεί”, να λες, να παίρνεις το μέρος της μέσα σου θάλασσας».