Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1995 και έχει καταγωγή από τον Σπαρτιά Αγρινίου.

Μεγάλωσε και έζησε τα σχολικά του χρόνια στην Αρτέμιδα μέχρι που έφυγε για να γνωρίσει την μεγάλη του αγάπη, τη μαγειρική στη σχολή ΙΕΚ ΑΚΜΗ του Πειραιά όπου σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης για δύο χρόνια. Με σεμινάρια πάνω στην φιλοσοφία της ιταλικής κουζίνας, της κρέπας, των ζυμαρικών και του κρέατος, αλλά και με συμβουλές αρκετών έμπειρων Σεφ μέσα στον εργασιακό του χώρο, τα τελευταία 10 χρόνια δημιούργησε τη δική του φιλοσοφία πάνω στη γεύση και είναι έτοιμος να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί σας!

Το μότο του: «Αν η μέρα σου ξεκίνησε στραβά… χαμογέλα στραβά!»