Ελλάδα μου, με τα ωραία σου!
Αγαπώ ντάκο με φέτα, τοματίνια και θυμαράκι ή ριγανίτσα!
Υλικά συνταγής:
-
παξιμάδια (της επιλογής σου)
-
λίγο ελαιόλαδο
-
τριμμένη φέτα
-
τριμμένη τομάτα
-
μερικά τοματίνια κομμένα στα δύο
-
θυμάρι ή ρίγανη
Μέθοδος παρασκευής:
1. Σε ένα πιάτο βάζουμε τα παξιμάδια.
2. Απλώνουμε την τριμμένη τομάτα και βάζουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε την φέτα και τα τοματίνια, λίγο ακόμα ελαιόλαδο και θυμάρι.
Απολαμβάνουμε!
Δες περισσότερα στο www.faganoula.gr
Μαρίνα Ζαφείρη
Αρθρογράφος
Μαγείρισσα, Φιλόλογος, Συγγραφέας
Διαβάστε περισσότερα για τη Μαρίνα Ζαφείρη εδώ.