LIFE & STYLE, ΓΟΝΕΙΣ

Παντρεύεται ο φίλος σου; Το καλύτερο δώρο που δε σου λέει κανείς!

Τόσο ο Μάιος όσο και οι καλοκαιρινοί μήνες είναι συνώνυμοι με τελετές γάμων και βαπτίσεων! Έχεις λάβει, λοιπόν, πρόσκληση για τον γάμο της χρονιάς που πρόκειται να γίνει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού! Είτε είσαι κοντινός συγγενής, είτε μακρινό ξαδερφάκι της οικογένειας της νύφης. Ακόμη κι αν δεν έχεις ανταμώσει ποτέ μέχρι εκείνη την ημέρα με τον γαμπρό και τη νύφη, αλλά είσαι καλεσμένος μαζί με τη σχέση σου, πρέπει να προσφέρεις ένα δώρο που να είναι πρακτικό και να λύσει τα χέρια στο ζευγάρι, ώστε να σε ευχαριστούν μία εβδομάδα μετά!

Πηγή εικόνας: https://www.southernliving.com/weddings/wedding-quotes

Το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα είναι το πρόγραμμα ψυχαγωγίας για τα παιδιά στον χώρο δεξίωσης. Με πληρωμένη από εσένα την ψυχαγωγία των παιδιών με δημιουργική απασχόληση, όλοι οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να πιουν ανενόχλητα το ποτό τους, να σερβιριστούν στο μπουφέ, και φυσικά να σηκωθούν στην πίστα να χορέψουν! Οι γονείς με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να έχουν τα μάτια τους παντού, τα παιδιά δε θα πετάνε πέτρες μέσα στην πισίνα, δε θα τρέχουν κυνηγώντας τον ξάδερφό τους, ούτε οι ενήλικες θα κάνουν νοήματα στον παρκαδόρο μη τυχόν βγει κανένα παιδί από το κτήμα. 

Το δώρο που λαμβάνει το ζευγάρι που παντρεύεται, είτε βαπτίζει το παιδί του, εκείνη την ημέρα είναι αξιοζήλευτο, καθώς έχει τον χώρο να φωτογραφηθεί και όσο είναι με τους φωτογράφους, καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο άτομο που περνάει από ροτόντα σε ροτόντα και σχηματίζει ένα τρενάκι με όλα τα παιδιά για να ξεκινήσει το πρόγραμμα ψυχαγωγίας μέχρι και τη στιγμή που θα σηκωθεί να τσουγκρίσει τα ποτήρια από τραπέζι σε τραπέζι με όλους τους καλεσμένους.

Πρακτικά, όμως, πώς μπορώ να προσφέρω το δώρο και να είναι ενήμερο το ζευγάρι για το δώρο αυτό;

Κρατώντας την πρόσκληση στα χέρια σου, έχεις στο κάτω μέρος το τηλέφωνο επικοινωνίας, για να επιβεβαιώσεις την παρουσία σου για εκείνη την ημέρα. Καλείς και τους περιγράφεις την υπηρεσία απασχόλησης για τα παιδιά και μόλις πάρεις το “οκ” από το ζευγάρι ζητάς τον αριθμό των παιδιών που ξέρουν ότι θα είναι στη δεξίωση και αυτό ήταν! Έχεις ό,τι χρειάζεσαι και από τις Μικρές Σβούρες θα λάβεις μια δωροεπιταγή που θα μπορέσεις να τη δώσεις στο ζευγάρι για να ξέρει ότι έχει λάβει το δώρο σου! 

Η επιτυχία είναι σίγουρη! Αναλαμβάνουμε απασχόληση από 10 παιδάκια, που είναι μια μικρή ομάδα, μέχρι και 50 παιδιά! Από πού προήλθε αυτή η ιδέα ως δώρο; Από έναν φίλο που γνώριζε τη δουλειά μου και ήταν καλεσμένος σε γάμο το 2022 σε κτήμα στην Πάρνηθα και έκλεισε σε εμας μέσω της δωροκάρτας το 2ωρο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Και κάπως έτσι, πέρασαν όλοι υπέροχα με το πιο ξεχωριστό δώρο.



Καλλίστη Τσαναή
Αρθρογράφος
Ψυχαγωγός, Ιδρύτρια της εταιρείας Μικρές Σβούρες

Διαβάστε περισσότερα για την Καλλίστη Τσαναή και τις Μικρές Σβούρες εδώ.