HELLO RADIO, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου: Στέλλα Κυπαρίσση

Το Hello Radio συμμετέχει για πρώτη φορά στο 13o Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας Πικερμίου στο Πάρκο Καραμανλή με τον Όμιλο Εκπαιδευτικών Κέντρων Hello.

Στο πλαίσιο των πολιτισμικών δρώμενων που έχουν οργανωθεί το Hello Radio σε συνεργασία με τη Στέλλα Κυπαρίσση θα παρουσιάσει στο περίπτερό του digital έργα της.

***

Λίγα λόγια από την Στέλλα Κυπαρίσση:

Γεια σας,

Eίμαι η Στέλλα Κυπαρίσση ή αλλιώς @forthecoeurfree, artist και αρθρογράφος του Hello Radio και σας περιμένω με πολλά art prints και stickers στις 18 και 19 Μαΐου από τη 13:00 μ.μ. ως τις 17:00 μ.μ. στο Πάρκο Καραμανλή στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου.

See you!

@helloradio.gr

Το Hello Radio συμμετέχει για πρώτη φορά στο 13o Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας Πικερμίου στο Πάρκο Καραμανλή με τον Όμιλο Εκπαιδευτικών Κέντρων Hello. Στο πλαίσιο των πολιτισμικών δρώμενων που έχουν οργανωθεί το Hello Radio σε συνεργασία με τη Στέλλα Κυπαρίσση θα παρουσιάσει στο περίπτερό του digital έργα της. *** Λίγα λόγια από την Στέλλα Κυπαρίσση: Γεια σας, Eίμαι η Στέλλα Κυπαρίσση ή αλλιώς @forthecoeurfree, artist και αρθρογράφος του Hello Radio και σας περιμένω με πολλά art prints και stickers στις 18 και 19 Μαΐου από τη 13:00 μ.μ. ως τις 17:00 μ.μ. στο Πάρκο Καραμανλή στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου. See you!

♬ πρωτότυπος ήχος – helloradio.gr