LIFE & STYLE, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιές στα dipάκια!

Προσοχή! Ακολουθεί ένα άκρως εθιστικό και εύκολο άλειμμα φέτας, το οποίο είναι αυτό που αναζητάς για να συνοδεύσει τα ψητά σου, αλλά και να ευχαριστηθείς την εβδομάδα της Τυρινής. Αυτό το dip φέτας φτιάχνεται σε 5 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα μόνο σκεύος! Μην ξεχάσεις να το συνοδεύσεις με ψημένo ψωμάκι ή πιτούλες.

Πηγή εικόνας: faganoula.gr

Υλικά συνταγής:

  • 350 γρ. φέτα

  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

  • 40 γρ. τυρί κρέμα

  • 60 γρ. ελαιόλαδο

  • χυμός ενός λεμονιού

  • ξύσμα ενός λεμονιού

  • 1 κ. σ. άνηθος ψιλοκομμένος

Μέθοδος παρασκευής:

1. Βάζουμε στο μούλτι μας όλα τα υλικά εκτός από τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε καλά.

2. Προσθέτουμε και τον χυμό και συνεχίζουμε το χτύπημα.

3. Σερβίρουμε σε πιάτο γαρνίροντας προαιρετικά με αγγουράκια και τοματίνια.

TIP: Αποθηκεύουμε στο ψυγείο!

Δες περισσότερα στο www.faganoula.gr



Μαρίνα Ζαφείρη
Αρθρογράφος
Μαγείρισσα, Φιλόλογος, Συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα για τη Μαρίνα Ζαφείρη εδώ.