LIFE & STYLE, ΓΟΝΕΙΣ

Πώς κάνουμε το τέλειο πάρτι στο σπίτι με τις Μικρές Σβούρες

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, επίσημα έχει μπει ο Φεβρουάριος με χαμηλές θερμοκρασίες, αέρα και τσουχτερό κρύο. Η επιλογή της παιδικής χαράς ή κάποιου πάρκου μας φαίνεται μακρινό όνειρο. Γενέθλια, λοιπόν, στην κατοικία μας γίνεται να είναι το ίδιο διασκεδαστικά ασχέτως με τον χώρο που διαθέτουμε;

Πάμε να δούμε πόσο άνετο μπορεί να γίνει το παιδικό πάρτι του παιδιού μας μέσα σε ένα σαλόνι, ενα παιδικό δωμάτιο, είτε ένα χολ εισόδου!

Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στην ψυχαγωγία! Έχοντας επιλέξει την ψυχαγωγία, την τέρψη της ψυχής, για όλα τα παιδικά μάτια τα τετραγωνικά του σπιτιού δεν παίζουν κανένα ρόλο!

Εχόντας σβουρίξει σε όλα τα πιθανά μέρη, με πλέον εννέα έτη στη διοργάνωση παιδικών πάρτι, τα γενέθλια στο σπίτι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τα πιο αγαπημένα σου άτομα, που θέλεις να είναι εκεί στην πιο ξεχωριστή μέρα για το παιδί σου. Θα είναι οι πέντε αγαπημένοι του φίλοι από το σχολείο και τα πέντε φιλικά ζευγάρια που κάνετε παρέα; Θα είναι τα ξαδέρφια του, γιατί είστε ένα πολύ μεγάλο και αγαπημένο σόι; Όπως και να είναι η σύνθεση των καλεσμένων, εμείς θα περάσουμε υπέροχα!

Τα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά με τις Μικρές Σβούρες είναι ευέλικτα, στήνονται και ξεστήνονται πολύ εύκολα, χωρίς να υπάρχει απαίτηση χώρου! Δημιουργούμε ένα καταπληκτικό κλίμα με τους μικρούς μας παίκτες και έχουμε αλληλεπίδραση και με τους γονείς. Κι επειδή κατά βάθος είμαστε ΟΛΟΙ παιδιά το μενού μας περιέχει ποικίλα παιχνίδια εκ των οποίων ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια που διαδέχονται το ένα το άλλο σε μορφή πίστας, διαγωνισμός χορού και βάψιμο στο χέρι και στο πρόσωπο (face and body painting). Ολοκληρώνεται ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα διάρκειας μιάμιση δύο ώρες που μένει αξέχαστο!

Σας συντονίζουμε την ώρα της τούρτας με μικρόφωνο και φωτογραφίες με όλα τα ζουζούνια. Η λεπτομέρεια που πάντα κάνει τη διαφορά είναι ότι καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος δίνουμε δωράκια, μετάλλια, γλειφιτζούρια, χλαπάτσες, σβούρες, φούσκες, γλυκίσματα, που περιλαμβάνονται όλα μαζί με την παρουσία σας!

Επομένως, τα γενέθλια είναι όχι απλά εφικτά στο χώρο του σπιτιού, αλλα και απίστευτα μοναδικά! Περιορίζεις τη μεγάλη έκθεση σε ιώσεις, αφού έχεις μαζεμένη ομάδα καλεσμένων και απογειώνεις τη διασκέδαση! Εμείς θα τα πούμε σε ένα επόμενο πάρτι!



Καλλίστη Τσαναή
Αρθρογράφος
Ψυχαγωγός, Ιδρύτρια της εταιρείας Μικρές Σβούρες

Διαβάστε περισσότερα για την Καλλίστη Τσαναή και τις Μικρές Σβούρες εδώ.