LIFE & STYLE, ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ

Τάση για χειμωνιάτικα νύχια

Η Άνοιξη μας καλωσορίζει με πολλές εναλλαγές στον καιρό. Μία κρύο, μία ζέστη, μία ήλιος, μία βροχή. Δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε, δεν ξέρουμε πώς να βαφτούμε… Επικρατεί μία σύγχυση στις επιλογές της εμφάνισής μας. Μία από αυτές τις συγχύσεις είναι και τα trends νυχιών τον τελευταίο καιρό. Οι περισσότερες γυναίκες φαίνεται να τείνουν προς σκουρόχρωμες επιλογές, που συνήθως προτιμούνται τον χειμώνα, κάνοντας photo shooting μπροστά από το τζάκι ή κάτω από χουχουλιάρικες κουβέρτες. Ποια είναι αυτά τα trends, λοιπόν, που έχουν αγαπηθεί από τον γυναικείο πληθυσμό και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου; 

Από το τέλος του 2023 μέχρι και σήμερα, υπάρχει τάση για λάμψη και περισσότερο δυναμισμό. Τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε πως υπάρχει έντονη επιθυμία για έντονα χρώματα και μινιμαλιστικά σχήματα. Ζεστές αποχρώσεις όπως το σκούρο πράσινο, το καφέ της σοκολάτας ακόμα και το μαύρο αγγίζουν την κορυφή προτιμήσεων και τα σχέδια πλέον είναι λιγότερα από ό,τι ήταν τα παλαιότερα χρόνια. Η απλότητα δεν δείχνει πια ως μια αδιάφορη προσέγγιση, αλλά ως ένας τρόπος έκφρασης. 

Ας δούμε κάποια από τα καλύτερα trends:

  1. Μεταλλικές πινελιές

    Αν πρόκειται να διαλέξεις ένα μεμονωμένο χρωμα χωρίς κανένα σχέδιο καντο γιορτινό. Αγαπώ το μεταλλικό χρώμα!

  2. «Φυσικό» μαύρο

    Είναι το καινούριο ουδέτερο χρώμα σου. Θα μπορούσες να πεις ότι δεν είναι χρώμα και για αυτό ταιριάζει με όλα. Μου αρέσει που δίνει βάθος και υφή σε αρκετά ανοιχτά και αιθέρια outfit.

  3. Γλυκό καφέ

    Αν το μαύρο μανό σε κάνει να νιώθεις λίγο παραπάνω έντονη για τις προσωπικές σου προτιμήσεις, διάλεξε ένα πλούσιο καφέ χρώμα της σοκολάτας – και ίσως με πέρλα. Αγαπώ το σκούρο καφέ νύχι και ιδιαίτερα, σε ανθρώπους με σκουρόχρωμα καφέ/καστανά μαλλιά.

  4. Η αρχή του πράσινου

    Παρότι είναι μια χριστουγεννιάτικη τάση, είναι ένα μανικιούρ, που λόγω της φυσικότητάς του, ταιριάζει σε όλες τις εποχές και είναι αναπόφευκτα chic. Το πράσινο λέγεται ότι ήταν η συχνότερη προτίμηση των γυναικών σε κοσμήματα, φορέματα και μανικιούρ κατά τη δεκαετία του ’20 και του ’90.

  5. Ντυμένη με γκλίτερ

    Το να έχεις ένα λαμπερό σετ νυχιών είναι κάτι καθημερινό, όμως το να έχεις κομμάτια γκλίτερ ή στρασάκια παντού σε κάθε νύχι είναι εντελώς διαφορετικό. Έτσι γίνονται πιο λαμπερά! Όλες οι trend αποχρώσεις πλέον είναι γεμάτες γκλίτερ. Κάθε όμορφο trend χρώματος έχει ανοιχτή πιασάρικη διάσταση. Τα μανό πλέον δεν έχουν φυσικό χρώμα, αλλά… υπερφυσικό!

Εσύ τι προτιμάς αυτόν τον καιρό; Ζεστή ή κρύα σοκολάτα; Ζεστό ή κρύο καφέ; Ό,τι κι αν επιλέγεις, πιες μια γουλιά και ίσως να γίνει έμπνευσή σου για το επόμενο σετ νυχιών σου!


Ηλιάνα Μκρτσιάν
Αρθρογράφος
Αισθητικός-Κοσμητολόγος

Διαβάστε περισσότερα για την Ηλιάνα Μκρτσιάν εδώ.