ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πυραμίδες στην Ελλάδα: ένα ντοκιμαντέρ για όλη την οικογένεια από το Μουσείο Ηρακλειδών

Photo: viva.gr

Τι είναι οι πυραμίδες, που είναι και γιατί τις ψάχνουμε… Είναι το σχήμα που μαγνητίζει; Είναι τα μυστήρια που πολλοί λένε ότι κρύβουν μέσα τους; Είναι η φημολογούμενη συνομιλία τους με τα άστρα; Υπάρχουν, πού βρίσκονται και πόσο παλιές είναι οι πυραμίδες στην Ελλάδα; Σε ένα webinar διάρκειας 90 λεπτών, θα μάθετε τα πάντα ανάμεσα στον μύθο και την αλήθεια.

Το Μουσείο Ηρακλειδών ανοίγει αυτή τη φορά το δρόμο σε μία πανάρχαια γνώση που έχει απασχολήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια, επιστήμονες, ιστορικούς, αλλά και απλούς λάτρεις της αρχικτεκτονικής των αρχαίων χρόνων με μύθους, ευρήματα και αναφορές σε ανασκαφές, ιστορικές μελέτες, αλλά και συμπαντικά μονοπάτια γνώσης!

Λίγα λόγια για το webinar
Σε αυτό το webinar θα αναζητήσετε το δρόμο ανάμεσα σε αυτό που κάποιος εύχεται ή επιθυμεί και σε εκείνο που η επιστήμη μπορεί να αποδείξει. Θα δοκιμάσετε να θέσετε ερωτήματα που θα αμφισβητηθούν, ή θα απαντηθούν και θα αφήσετε τα δικά σας χνάρια σε ένα μαγικό μονοπάτι αναζήτησης της χαμένης γνώσης! Οδηγός σε όλη ετούτη την περιπέτεια γνώσης, ο Παντελής Μήτσιου, υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing του Μουσείου των Ηρακλειδών, αλλά και τακτικός ξεναγός στις εκθέσεις του Μουσείου.

Πρόκειται για μία εμπειρία που θα γοητεύσει, θα προβληματίσει, αλλά και θα αφήσει μία γεύση ενός μοναδικού ταξιδιού μάθησης, από το αρχαίο παρελθόν μέχρι τη σύγχρονη γνώση.

Θα λάβετε στο email σας το link το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα zoom την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης.

Κυριακή 25 Απριλίου, 20:00
Live streaming
Κόστος: 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: Για όλη την οικογένεια

http://citykidsguide.com