LIFE & STYLE, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερωτεύσου…τον Αστρολογικό σου Χάρτη!

Εν αρχή είναι ο Έρωτας … για τον προσωπικό σου Αστρολογικό Χάρτη!

Και αν σου έλεγα ότι ο Έρωτας για τον απέναντί σου, περνάει μέσα από τις δικές σου προσωπικές όψεις που κάνει ο Αστρολογικός σου χάρτης, οι οποίες εκφράζονται τόσο σε συνειδητό όσο ακόμα περισσότερο σε ασυνείδητο επίπεδο; Σίγουρα τότε θα ήταν χρήσιμο έως και απαραίτητο να στρέψεις αρχικά τον Έρωτά σου προς τα Εσένα!

Η αρχή, λοιπόν, είναι η μελέτη, κατανόηση, αποδοχή και σε τελικό στάδιο η εξέλιξη–υπέρβαση του προσωπικού μας Αστρολογικού Χάρτη.

Η Αστρολογία , ως μια «ξένη γλώσσα» σου δίνει τις λέξεις-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να «μεταφράσεις» το ποιος είσαι, το γιατί δρας ή αντιδράς μ΄ένα συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο μοτίβο, γιατί έλκεις συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων, γιατί πιθανόν μπερδεύεσαι και Ερωτεύεσαι με τη «σκιά» σου.

Κάθε άνθρωπος τη στιγμή που γεννιέται , κληρονομεί συμπαντικά ένα σύνολο όψεων που πραγματοποιούν οι πλανήτες τη δεδομένη χρονική στιγμή και έτσι δημιουργείται ο Προσωπικός Αστρολογικός Χάρτης.

Έκτός λοιπόν από το προφανές, το οτι κάποιος είναι Ταύρος ή Τοξότης ή Αιγόκερως, οι όψεις αυτές που θα έχει ο κάθε χάρτης, δείχνουν τις τάσεις που θα έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δηλαδή να έχει καλλιτεχνική φύση, να είναι επικριτικός, να προτιμά τις παράνομες σχέσεις, να λέει πολλά ψέματα, να είναι γεννημένος Αρχηγός, να συμβιβάζεται πολύ εύκολα, να έχει έντονο «εγώ», να είναι εργασιομανής κ.λπ.

Το οικογενειακό, σχολικό και το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον, που θα μεγαλώσει ο κάθε άνθρωπος, διαμορφώνει αυτές τις γενέθλιες τάσεις είτε με το να τις αμβλύνει είτε με το να τις οξύνει. Γι’αυτό και βλέπουμε ανθρώπους που έχουν γεννηθεί ακριβώς την ίδια μέρα να μην έχουν απαραίτητα και κοινή πορεία ζωής παρόλο, ακόμη κι αν η βάση τους είναι η ίδια.

Ταυτόχρονα, ο καθένας σύμφωνα με τις αποφάσεις που θα πάρει στη ζωή του, με τις πράξεις του, με το χρόνο που θα αφιερώσει στην προσωπική του ανάπτυξη, έχει την ευκαιρία να φέρει στο Φως, τις ασυνείδητες όψεις του χάρτη του, να τις κατανοήσει και έτσι να εξελιχθεί.

Πηγή εικόνας: Pinterest

Και τώρα ας επιστρέψουμε στον Έρωτα. Μελετώντας κάποιος τον προσωπικό Αστρολογικό του Χάρτη, κατανοεί τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και μαθαίνει, αρχικά, να το προσφέρει ο ίδιος στον εαυτό του και κατά συνέπεια τον έλκει σε δεύτερο επίπεδο. Κατά τον ίδιο τρόπο φωτίζοντας τα δικά του «τυφλά» σημεία αναγνωρίζει πού ο ίδιος σαμποτάρει τις προσωπικές του σχέσεις.

Σε κάθε χάρτη, επομένως, βρίσκουμε τις ευνοϊκές όψεις που μας δίνουν τη δύναμη να εργαστούμε πάνω στις πιο απαιτητικές όψεις του χάρτη μας και έτσι να μπορέσουμε να Ερωτευτούμε και να φωτίσουμε και το πιο σκοτεινό μας σημείο.

… και το Ταξίδι μόλις ξεκίνησε!



Άννα Γαλάνη
Αρθρογράφος
Αστρολόγος

Διαβάστε περισσότερα για την Άννα Γαλάνη εδώ.