ΒΙΒΛΙΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

49ο Φεστιβάλ Βιβλίου – Το αγαπημένο φεστιβάλ της Αθήνας στο Ζάππειο

Ο όμορφος υπαίθριος χώρος του Ζαππείου, «στολίζεται» φέτος μετά από πολύμηνη απουσία με τους  καθιερωμένους επισκέπτες του που χαίρονται την ανάγνωση, τα βιβλία, αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. 

Ξεφυλλίστε βιβλία, κάντε τον περίπατό σας ανάμεσα σε δέντρα και δροσερά μονοπάτια με γκαζόν και χαζέψτε το πολύχρωμο πλήθος και τα αναλόγου κάλλους εξώφυλλα στους πάγκους των μεγαλύτερων εκδοτικών εταιρειών.

Μετά την περσινή αναβολή και την πολύμηνη αποχή των βιβλιόφιλων απ’ τις εκδηλώσεις, το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι εδώ, έως 19 Σεπτεμβρίου, για να δώσει μια ανάσα πολιτισμού και γνώσης στο ελληνικό κοινό και ειδικά στους βιβλιοφάγους της πόλης.

Το κεντρικό αφιέρωμα έχει ως θέμα του τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, και σε συνεργασία με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, συνεχίζονται διαδραστικές συζητήσεις, ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια. Την αφίσα και το εξώφυλλο του καταλόγου κοσμεί έργο του Χρήστου Αντωναρόπουλου.

Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30, Παρασκευή και Σάββατο: 18:00-23:00, Κυριακή: 10:30-15:00 και 18:00-22:30

Έως 19/09/2021
Κόστος: Δωρεάν
Ηλικίες: Για όλη την οικογένεια

http://citykidsguide.com