OLD HELLO 2

5 «καλοκαιρινά» επιτραπέζια για παιδιά όλων των ηλικιών

Για τις υπόλοιπες ημέρες του καλοκαιριού που οι ώρες στην παραλία είναι η καλύτερη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, το CKG προτείνει 5 επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες που θα προσφέρουν σε παιδιά και γονείς μία ευκαιρία να γελάσουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις, να ενισχύσουν μνήμη και ευφυία, κυρίως όμως να περάσουν όμορφες και οικογενειακές στιγμές πλάι στη θάλασσα. 

Επιτραπέζιο Καρχαριοπεινάλας, AS Company

Επιτραπέζιο Καρχαριοπεινάλας, AS Company

Photo: ascompany.gr

Σώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τα μικρά ψαράκια πρωτού καταλήξουν στο στομάχι του αχόρταγου καρχαρία! Χρησιμοποιήστε το καλάμι αλλά προσέξτε μη σας δαγκώσει! Ρίξτε το ζάρι για να δείτε πόσα ψάρια πρέπει να σώσετε από τα σαγόνια του καρχαρία. Ο παίκτης με τα περισσότερα ψάρια στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής. Για 2-4 παίκτες, ένα παιχνίδι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον μικρών, αλλά και μεγαλύτερων παιδιών με περιπετειώδη διάθεση και αγωνία.
Κόστος: 20 ευρώ
Ηλικίες: 4 – 10 ετών

Θαλάσσιος Κόσμος, Brainbox

Θαλάσσιος Κόσμος, Brainbox

Photo: brainboxgames.gr

Ανακαλύψτε τους ωκεανούς με αυτό το συναρπαστικό BrainBox. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι θα βελτιώσει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες. Ο θαλάσσιος κόσμος είναι γεμάτος με φανταστικά πλάσματα. Από τα ψάρια κλόουν μέχρι τα κοράλλια, από τους πιγκουίνους μέχρι τις πολικές αρκούδες και από τους καρχαρίες μέχρι τους θαλάσσιους λέοντες, αυτό το υπέροχο παιχνίδι σας επιτρέπει να τα γνωρίσετε όλα χωρίς να βραχείτε! Περιέχονται 55 κάρτες, 1 κάρτα με κανόνες, 1 κλεψύδρα, 1 ζάρι.
Κόστος: 14,99 ευρώ
Ηλικίες: 4 + ετών

Lego Friends Lighthouse Rescue Center

Lego Friends Lighthouse Rescue Center

Photo: desyllas.gr

Ελάτε μαζί με τις LEGO® Friends Μία και Έμμα στο Κέντρο Διάσωσης Φάρου καθώς σαρώνουν τη θάλασσα. Μόλις λάβετε μια κλήση για διάσωση ζώου, ανεβείτε στο θαλάσσιο σκούτερ της Μία και κατευθυνθείτε προς το νησί για να σώσετε ένα θαλάσσιο λιοντάρι που έχει κολλήσει σε μια παράγκα. Βοηθήστε την να σπάσει τις σανίδες για να ελευθερώσει το θαλάσσιο λιοντάρι και να βρει το μαγικό χάρτη θησαυρού! Πηγαίνετε το θαλάσσιο λιοντάρι στο φάρο, όπου η Μία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κτηνιατρικά εργαλεία της για να το περιποιηθεί. Όταν αισθανθεί καλύτερα, αφήστε το να ανακτήσει τις δυνάμεις του στην πισίνα και δείτε τι κάνουν οι φίλοι του στην οθόνη στην περιοχή ανάπαυσης πριν το επιστρέψετε στη θάλασσα μέσα από την τσουλήθρα του κέντρου διάσωσης.
Κόστος: 69,99 ευρώ
Ηλικίες: 6 + ετών 

Battleship Grab & Go, Hasbro

Battleship Grab & Go, Hasbro

Photo: plaisio.gr

Battleship -το κλασικό παιχνίδι ναυμαχίας που συνδυάζει συναγωνισμό, στρατηγική και ενθουσιασμό! Στην κατά μέτωπο αναμέτρηση, 2 παίκτες ψάχνουν ο καθένας τον στόλο του αντιπάλου τους και καταστρέφουν τα πλοία του ένα προς ένα. Με εύχρηστες φορητές θήκες και ρεαλιστικά σχεδιασμένα πλοία, το Battleship τοποθετεί τους παίκτες στο κέντρο της δράσης. Ο κάθε παίκτης διαθέτει έναν ισχυρό στόλο που αποτελείται από ένα αεροπλανοφόρο, ένα αντιτορπιλικό, ένα υποβρύχιο, μια άκατο περιπολίας και ένα θωρηκτό. Τοποθετήστε τα πλοία σας στρατηγικά για να επιβιώσουν από το ανελέητο κυνηγητό του αντιπάλου σας, και σημαδέψτε τις εύστοχες και άστοχες κινήσεις τοποθετώντας κόκκινα και λευκά πιόνια στο πλέγμα που αναπαριστά τον ωκεανό. Battleship το επιτραπέζιο παιχνίδι όπου κανένα πλοίο δεν είναι ασφαλές! Για 2 παίκτες. Απαιτείται η συναρμολόγηση από ενήλικα.
Κόστος: 7,99 ευρώ
Ηλικίες: 7+ ετών

Underwater Cities, Kaissa

Underwater Cities, Kaissa

Photo: kaissa.gr

Το Underwater Cities είναι ένα παιχνίδι για 1-4 παίκτες και διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά ανά παίκτη. Οι παίκτες αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα μυαλά της Γης τα όποια έχουν κληθεί λόγω του υπερπληθυσμού του πλανήτη, να βρουν βιώσιμους τόπους στον βυθό των ωκεανών. Όσο μεγαλώνουν και απλώνονται οι μεγαλόπολεις, η ανθρωπότητα συνειδητοποίησε πως έχει φτάσει η στιγμή να εδραιώσει νέα πατρίδα στους βυθούς. οι φάρμες φυκιών προσφέρουν τροφή. Τα φυτά αφαλάτωσης προσφέρουν νερό, ενώ τα εργαστήρια την κατάλληλη τεχνολογία για να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί ένα δίκτυο πόλεων! Σκοπός του παιχνιδιού είναι η δημιουργία του κατάλληλου οικισμού στον οποίο η ανθρωπότητα μπορεί ακόμα μια φορά να θριαμβεύσει! Αριθμός παικτών: 1 – 4 ετών.
Κόστος: 48 ευρώ
Ηλικίες: 12 + ετών

http://citykidsguide.com