Υλικά:
- 250 γρ. κόκκινες φακές
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1-2 κ. σ. κάπαρη
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- αλάτι
- 1-2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1-2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις φακές σε λίγο αλατισμένο νερό, για 10 λεπτά.
- Τις ξεπλένουμε σε σουρωτήρι και τις βάζουμε σε μπωλ.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
- Χτυπάμε σε μπωλ το λάδι με το μπαλσάμικο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.