ΘΕΑΤΡΟ

“Επικίνδυνη Ομορφιά” & “Το Κλουβί με τις τρελές” στο Αελλώ

Την ταινία “Επικίνδυνη Ομορφιά” έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Σινέ Αελλώ της Ραφήνας οι σινεφίλ από σήμερα Πέμπτη έως και την Κυριακή 23 του μηνός. Παράλληλα το Σάββατο και την Κυριακή θα προβάλλεται και η ταινία “Το κλουβί με τις τρελές”.

Από ΠΕΜΠΤΗ 20 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Αυγούστου

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ (AVA)

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ. Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Κόλιν Φάρελ, Τζον Μάκλοβιτς. Διάρκεια: 96 λεπτά

Ώρα έναρξης: Πέμπτη & Παρασκευή 20.45 & 22.45 (Δυο προβολές)

Σάββατο & Κυριακή 22.45 (Μια προβολή)

Η Άβα, μία πρώην εξαρτημένη κοπέλα, είναι πλέον μία αδίστακτη εκτελεστής. Αν και μεγάλο ταλέντο στη δουλειά της, είναι ασυμβίβαστη και παραβιάζει συνεχώς το πρωτόκολλο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης για την οποία εργάζεται. Γι’ αυτό, κάποια στιγμή γίνεται η ίδια στόχος, οπότε θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της για να σωθεί.

Ο Τέιτ Τέιλορ («Το κορίτσι του τρένου», «Υπηρέτριες») ενώνει τις δυνάμεις του για ακόμα μία φορά με την Τζέσικα Τσαστέιν σ’ ένα δυναμικό θρίλερ δράσης. Η Άβα είναι μια πρώην εξαρτημένη γυναίκα, που πλέον εργάζεται ως πληρωμένη δολοφόνος. Έχει όμως την κακή συνήθεια να πιάνει κουβέντα με τα θύματά της λίγο πριν από το τέλος, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στα αφεντικά της. Ο μόνος τρόπος για να τη βγάλουν από τη μέση, μιας και η Άβα γνωρίζει πολλά, είναι να τη σκοτώσουν, οπότε εκείνη θα αναλάβει ίσως την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας της: να σώσει τον ίδιο της τον εαυτό.

ΠΗΓΗ:iRafina