ΘΕΑΤΡΟ

Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Υπέροχες ταινίες για να δείτε online και δωρεάν με τα παιδιά!

Μπορεί ο κινηματογράφος να μας έχει λείψει, όμως τα φεστιβάλ δεν μας απογοητεύουν! Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά διαδικτυακά, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου, καλώντας παιδιά και εφήβους να απολαύσουν τις υπέροχες ταινίες του!

Στην πλατφόρμα online.olympiafestival.gr θα βρείτε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία (παιδιά, έφηβοι, γονείς) με ταινίες από όλον τον κόσμο, κόντρα στα στερεότυπα που αναπαράγει η τηλεόραση και το Χόλιγουντ: ταινίες που υμνούν την χαρά της ζωής αλλά δεν φοβούνται να αποκαλύψουν στα παιδιά όλες τις πτυχές της αληθινής ζωής…

Οικογένεια, φιλία, έρωτας, φύση, μουσική, διαδίκτυο, αλλά και μετανάστευση, φτώχεια, παραβατικότητα, απώλεια, αγώνας για επιβίωση, θρησκευτικός φανατισμός και βέβαια πανδημία…

Το μήνυμα όμως του Φεστιβάλ παραμένει αισιόδοξο και είναι ηχηρό: τα παιδιά είναι αγωνιστές, και η ζωή βρίσκει τελικά τρόπο.

Στο φετινό, 23ο Φεστιβάλ διαγωνίζονται 90 ταινίες επαγγελματιών, μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ από 47 χώρες. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες εδώ.

Για να τις παρακολουθήσετε επισκεφθείτε το online.olympiafestival.gr, κάντε εγγραφή, περιηγηθείτε, διάβαστε περιλήψεις, κάντε σημειώσεις και ξεκινήστε να κάνετε κρατήσεις για τις ταινίες που θέλετε να δείτε!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για προβολή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ: από 28/11 έως 05/12!

ΠΗΓΗ:infokids.gr