Τα ντόνατς, οι γνωστοί μας λουκουμάδες, είναι μία λιχουδιά που λατρεύουν μικροί, αλλά και μεγάλοι.
Τα έχουμε συνδυάσει με τις βόλτες μας σε πάρκα ή φεστιβάλ τα πρωινά του σαββατοκύριακου, ενώ δύσκολα θα τα φτιάξουμε στο σπίτι, καθότι έχουν κι έναν μπελά…
Κι αν σας λέγαμε ότι τώρα μπορείτε να φτιάξετε ντόνατς με δύο μόνο υλικά, χωρίς να περιμένετε ώρες τη ζύμη να φουσκώσει;
Εντάξει, μπορεί να μοιάζουν πιο πολύ με τους κλασικούς λουκουμάδες και να χρειάζονται ένα με δύο παραπάνω υλικά για την ολοκλήρωση της συνταγής, αλλά και πάλι είναι τόσο εύκολη που θα σας εκπλήξει!
ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:
80γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100γρ. γιούρτι
ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ:
Ανακατέψτε το αλεύρι με το γιαούρτι πολύ καλά. Φτιάξτε μικρά ντόνατς και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι μέχρι να δέσουν καλά.
Γαρνίρετε με κανέλα και ζάχαρη ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε και απολαύστε!
Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής: