ΒΙΒΛΙΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

“Η Λίλυ και ο χιονάνθρωπος”

 Το χριστουγεννιάτικο animation που θα αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων

Ένα από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα animation που αξίζει να παρακολουθήσετε αγκαλιά με τα παιδιά σας αυτές τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά και μένουμε σπίτι λόγω πανδημίας είναι το “Η Λίλυ και ο χιονάνθρωπος”.

Πρόκειται για μια τρυφερή ταινία κινούμενων σχεδίων μικρού μήκους που μιλάει για την δύναμη της φιλίας που δημιουργείται μεταξύ ενός μικρού κοριτσιού, της Lily και ενός χιονάνθρωπου που έφτιαξε χρησιμοποιώντας την φαντασία της με συνδυασμό με το χιόνι.

Ο χιονάνθρωπος ζωντανεύει και κάνει τα πάντα για να φτιάξει την διάθεση της μικρής Lily και αυτή κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει ζωντανό, όταν έρχεται σιγά σιγά η άνοιξη.  Όμως ο χρόνος περνάει και ο χιονάνθρωπος μένει μόνος του ξεχασμένος στο ψυγείο.

Τα χρόνια όμως περνούν και η Lily γίνεται πολυάσχολη, αποκτά παιδί, το μυαλό της απασχολούν δεκάδες άλλα πράγματα. Ο φίλος της έχει ξεχαστεί στο ψυγείο περιμένοντας την αγαπημένη του φίλη..

Και ξαφνικά η Lily από ένα τυχαίο περιστατικό, θυμάται. Θυμάται τον χιονάνθρωπό της , τον κολλητό της, τον ξεχωριστό φίλο της. Και τρέχει πίσω στο σπίτι της να τον συναντήσει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι μόνη της, αλλά έχει και την κόρη της μαζί.

Το animation που αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και συγκινεί με τα μηνύματα περί παντοτινής φιλίας δημιουργήθηκε από την αλυσίδα κινηματογράφων Cineplex στον Καναδά ενώ το τραγούδι “Follow You Follow Me” είναι της Adaline.

Ένα animation ύμνος στην αιώνια φιλία

Αδράξτε την ευκαιρία να δείτε παρέα με τα μικρά σας το animation ύμνο στην αξία της αιώνιας φιλίας που περνά το μήνυμα ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες υποχρεώσεις κι αν έχουμε να φέρουμε εις πέρας, πάντα θα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ας το απολαύσουμε

ΠΗΓΗ:infokids.gr