OLD HELLO 2

Η «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney ξεκινά

Διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ online 14 ιστορίες θάρρους με τις αγαπημένες πριγκίπισσες!

Μια υπέροχη έκπληξη περιμένει τους μικρούς λάτρεις της Disney και συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και έχουν αγαπήσει τις Πριγκίπισσες της Disney με τις μοναδικές ιστορίες τους!

Μια «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney ξεκινάει, λοιπόν, με την κυκλοφορία της Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης»! Η διαδικτυακή σειρά περιλαμβάνει 14 νέες, εικονογραφημένες ιστορίες με τις Πριγκίπισσες της Disney, Άριελ, Ραπουνζέλ, Μέριντα και Βαϊάνα που είναι ήδη διαθέσιμες στο www.DisneyPrincessStories.gr και αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η Disney, σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αναζήτησε «Παιδιά με  Καλοσύνη» για κάθε μία από τις 14 ιστορίες. Η ιστορία της Πριγκίπισσας Μέριντα αφιερώνεται στην Ελένη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος σε αναγνώριση της θαρραλέας, ανιδιοτελούς δράσης της.

Τι είναι η «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή»;

Πρόκειται για μία ενέργεια που θα διαρκέσει ένα χρόνο και έχει στόχο να αναδείξει το θάρρος και την καλοσύνη που προσφέρουν οι αγαπημένες ηρωίδες της Disney στους θαυμαστές τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τη γενναιοδωρία της Σταχτοπούτας και την επινοητικότητα της Μπελ, έως την ανιδιοτέλεια της Μουλάν και το περιπετειώδες πνεύμα της Βαϊάνα, η Disney τιμά τις δυναμικές γυναίκες μέσα από τη μουσική, τις εμπειρίες, τα προϊόντα αλλά και μια εκστρατεία προσφοράς προς τα παιδιά.

Η έναρξη της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» πραγματοποιείται με την κυκλοφορία της νέας ψηφιακής Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης». Η ανθολογία αποτελείται από 14 πρωτότυπες ιστορίες πριγκιπισσών της Disney, που απευθύνονται σε παιδιά, με στόχο να προσφέρουν έμπνευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το ψηφιακό βιβλίο με τις εντυπωσιακές, νέες εικονογραφήσεις, δημιουργίες καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του πλανήτη, διατίθεται δωρεάν.

Στόχος του βιβλίου είναι να εμπνεύσει τα παιδιά να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις περιπέτειες και τις αξίες αγαπημένων χαρακτήρων, οι οποίες αναδεικνύουν τη σημασία του θάρρους και της καλοσύνης απέναντι σε κάθε αντιξοότητα. Οι «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα  www.DisneyPrincessStories.gr.

Σημαντικό μέρος της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» είναι η αναγνώριση των παιδιών που έχουν επιδείξει θάρρος και καλοσύνη. Η Disney συνεργάστηκε με φιλανθρωπικές οργανώσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, για να μπορέσει να βρει «Παιδιά με Καλοσύνη» και να τα τιμήσει. Στην Ελλάδα, η ιστορία θάρρους και καλοσύνης της 10χρονης Ελένης έχει υποστηριχθεί από την Disney και το Make-A-Wish Ελλάδος και σήμερα τιμάται μέσα από την ιστορία της Πριγκίπισσας Μέριντα. Στις αρχές του 2017, όταν η Ελένη ήταν μόλις 5 ετών και βρισκόταν προς το τέλος των χημειοθεραπειών της, αποφάσισε να απευθυνθεί στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος για την εκπλήρωση της ευχής της, η οποία ήταν να προσφέρει χαρά και να μοιραστεί καλοσύνη με όλα τα παιδιά που βρίσκονταν σε αντίστοιχη ή πιο δύσκολη κατάσταση από την ίδια. Πίστευε πως είχε αρκετά παιχνίδια και ένιωθε πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν να περιβάλλεται από αγάπη.

Οι νεράιδες και οι εθελοντές του Make-A-Wish Ελλάδος, μαζί με την Ελένη και την οικογένειά της, βρέθηκαν σε 5 διαφορετικά σημεία της Αττικής, για να εκπληρώσουν την ευχή της. Με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και των τοπικών επιχειρήσεων, η Ελένη κατάφερε να παραδώσει προσωπικά περισσότερα από 2.000 δώρα σε παιδιά, φτάνοντας σε περισσότερες από 3.000 οικογένειες και καλύπτοντας συνολικά 100 χιλιόμετρα, μέσα σε 2 μέρες. Με την ολοκλήρωση αυτής της εμπειρίας, η Ελένη, αν και εξαντλημένη, ένιωσε ευτυχισμένη και ικανοποιημένη γνωρίζοντας ότι μέσα από την εκπλήρωση της ευχής της κατάφερε να μοιραστεί χαμόγελα με άλλα παιδιά.

Μαζί με την Ελένη και άλλα παιδιά, από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν αναγνωριστεί για την καλοσύνη τους και τους έχει αφιερωθεί μια ιστορία προς αναγνώριση της θαρραλέας συμπεριφοράς και των ανιδιοτελών πράξεών τους, που χαρίζουν χαμόγελα. «Οι ιστορίες της Disney είναι διαχρονικές και παρόλο που η κάθε Πριγκίπισσα έχει τις δικές της αξιοθαύμαστες αρετές, το θάρρος και η καλοσύνη είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν όλες από κοινού. Γνωρίζουμε πως μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των άλλων και ευελπιστούμε πως οι  Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης θα εμπνεύσουν τα παιδιά να συμβάλλουν κι εκείνα, ώστε να γίνει ο κόσμος μας ένα καλύτερο μέρος», αναφέρει η Tasia Filippatos, Senior VP, Consumer Products EMEA, Disney.

Μια Γιορτή με ένα υπέροχο τραγούδι!

Η παγκόσμια superstar και κάτοχος βραβείου Grammy® τραγουδίστρια Brandy, που υποδύθηκε την αγαπημένη Πριγκίπισσα «Σταχτοπούτα», ηχογράφησε το νέο, πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Starting Now» το οποίο είναι το θεματικό τραγούδι της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής». Το single «Starting Now» μαζί με το video clip, θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου από την Walt Disney Records.

http://infokids.gr