ΒΙΒΛΙΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

«Η Ρέιτσελ και τα μαγικά της Μ(Π)αθήματα»

 Μια βιβλιοπαρουσίαση που αξίζει να παρακολουθήσετε οικογενειακώς (19/3)

Την Παρασκευή 19/3 στις 19:30, ο Γιώργος Στάθης, θα μας συστήσει το νέο του παραμύθι «Η Ρέιτσελ και τα μαγικά της Μ(Π)αθήματα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο μέσα από μια online εκδήλωση των Public.  Πρόκειται για ένα καθολικά προσβάσιμο παραμύθι για μικρούς αναγνώστες με ακουστική και οπτική αναπηρία, με βίντεο στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ηχητική Αφήγηση, χάρη σε δύο μοναδικά QR Codes που θα βρείτε στο βιβλίο!

Aς γνωρίσουμε το βιβλίο

Πόσοι από εμάς ονειρεύτηκαν μάγια να μπορούν να κάνουν και με ένα χτύπο των δαχτύλων μας όλα τα όνειρα μονομιάς να πιάνουν! Μα η ζωή μιας μάγισσας εύκολη δεν είναι κι αν εμένα δεν πιστεύεις, δες τη μικρή Ρέιτσελ και μόνος σου αν θέλεις κρίνε! Όποιος μαγεία χρησιμοποίησε τους άλλους να εξαπατήσει, τίποτα στο τέλος δεν κατάφερε, παρά άσχημα να την πατήσει!

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να χαρίσετε στους αγαπημένους σας μικρούς αναγνώστες ένα παραμύθι γεμάτο μαγεία, περιπέτεια, παθήματα, μαθήματα και όμορφες εικόνες, δεν έχετε παρά να μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Ρέιτσελ!

Για την προσβασιμότητα του παραμυθιού θα μιλήσουν οι:

Βαγγέλης Αυγουλάς, τυφλός εκ γενετής, δικηγόρος και ιδρυτής της εταιρείας meallamatia

Έλλη Χριστοπούλου, κωφή, ιδιωτική υπάλληλος και γλυκιά μαμά

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα

ΠΗΓΗ:http://infokids.gr