ΘΕΑΤΡΟ

Καραγκιόζης – The Movie

 Έρχεται η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον απόλυτο ήρωα του θεάτρου σκιών!

Η κινηματογραφική έκπληξη της εβδομάδας δεν είναι άλλη από αυτή που ανακοίνωσε η Spentzos Film και που σίγουρα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλος: Ο Καραγκιόζης γίνεται ταινία! Ο αγαπημένος ήρωας του θέατρο σκιών επί γενεές γενεών γίνεται 3D Animation και έρχεται στους κινματογράφους,

“Καραγκιόζης-The Movie” θα λέγεται, λοιπόν, η πρώτη ελληνική ταινία μεγάλου μήκους με τον πολυμήχανο και ετοιμόλογο Καραγκιόζης και τους φίλους του να μπλέκουν σε περιπέτειες μέσα σε ένα νέο, πολύχρωμο, ζωντανό περιβάλλον γεμάτο μουσική και τραγούδι.

Πρόκειται για μια ταινία της White Fox με τον ‘Aθω Δανέλλη και συμπαραγωγό την Cosmote TV. H σκηνοθεσία είναι του Άκη Καρά και της Aικατερίνης  Παπαγεωργίου ενώ την παραγωγή υπογράφει  η Αναστασία Μάνου.  Στα τραγούδια ακούγονται εκτός από τον Άθω Δανέλλη, ο Γιάννης Νιάρχος, η Έλενα Μαραγκού και άλλοι.

Ο νέος κόσμος του Καραγκιόζη και της παρέας του είναι πρωτοποριακός και  συνάμα έχει σημείο αναφοράς την Ήπειρο της εποχής του 1800, όπου και για πρώτη φορά εμφανίζεται στον ελλαδικό χώρο. Από εκεί  αντλήθηκε η έμπνευση για το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, για τις ενδυμασίες και το σπιτικό του δημοφιλούς ήρωα της λαϊκής παράδοσης.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα σελίδα για τον ελληνικό κινηματογράφο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, πάντως ήδη αναμένεται με ενθουσιασμό.

ΠΗΓΗ:infokids.gr