ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ…………….ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!
Ετοιμάζετε το μπισκουί: Χτυπάτε τα ασπράδια με τη ζάχαρη άχνη, να γίνουν μαρέγκα σφικτή. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάτε τους κρόκους με την κρυσταλλική ζάχαρη και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα ενώνετε με τη μαρέγκα, σιγά σιγά. Τέλος, ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και την κανέλα. Απλώνετε το μίγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στο φούρνο στους 190 °C, για 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, το σκεπάζετε με μια λαδόκολλα και το αφήνετε να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε τα φρούτα του δάσους και ανακατεύετε να πάνε παντού στην κρέμα. Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ, σε μπεν μαρί. Παίρνετε το μπισκουί και καλύπτετε τα 2/3 με την κρέμα του δάσους. Με την βοήθεια της λαδόκολλας, τυλίγετε κυλινδρικά το μπισκουί. Το αφήνετε 30 λεπτά στο ψυγείο, να παγώσει. Βγάζετε τον κορμό από το ψυγείο, τον τοποθετείτε σε μια σχάρα από φούρνο και αρχίζετε να τον περιχύνετε με την Kουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ, αφού την έχετε λιώσει στο φούρνο μικρικυμάτων ή σε μπεν μαρί, καλά σε όλα τα σημεία. Καλό θα ήταν, κάτω από τη σχάρα να βάλετε μια λαδόκολλα, έτσι ώστε, σε περίπτωση που χρειαστείτε και άλλη κουβερτούρα, να την πάρετε από εκεί. Αφήνετε τον κορμό στο ψυγείο για 5 λεπτά, για να παγώσει η κουβερτούρα. Καλό θα ήταν, αν δεν φαγωθεί την ίδια μέρα να τον βάλετε στο ψυγείο. Πριν τον σερβίρετε, να τον βγάλετε έξω για 5 λεπτά, για να έρθει η κουβερτούρα σε θερμοκρασία δωματίου.
- 375 γρ. (3 πλάκες) Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (4 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 6 κρόκοι αυγού
- 5 ασπράδια αυγού
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 175 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 6 γρ. (1½ κουτ. σούπας) κανέλα
- 50 γρ. (8 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 γρ. φρούτα του δάσους