Το Κυριακάτικο τραπέζι πάντα είναι ξεχωριστό γιατί είναι μια ευκαιρία για να βρεθεί συγκεντρωμένη η οικογένεια. Εμείς σήμερα θα φτιάξουμε σαν ορεκτικό μας μια συνταγή για μπουρεκάκια που γευτήκαμε πρόσφατα σε μια ταβέρνα. Κάντε τις δικές σας παραλλαγές και σίγουρα θα το απολαύσετε!
ΥΛΙΚΑ
150 γραμμάρια τριμμένη φέτα
150 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
Αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης και τις κόβετε μικρά κομμάτια. Τις ανακατεύετε με τα τυριά και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ. Κόβετε το φύλλο κρούστας σε μεγάλα τετράγωνα, τοποθετείτε στο κέντρο τη γέμιση και τυλίγετe κυλινδρικά. Αλείφετε με το αυγό. Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.