ΘΕΑΤΡΟ

Ο Καραγκιόζης και ο Μαγεμένος Δράκος σε online streaming από το Θέατρο Σκιών Ζωής Μαρίνου

Η μοναδική Ελληνίδα Καραγκιοζοπαίκτρια Ζωή Μαρίνου προσκαλεί τους μικρούς φίλους του πιο δημοφιλούς ήρωα των παιδικών χρόνων, του Καραγκιόζη, να διασκεδάσουν με νέες περιπέτειες, μαζί με τους παραδοσιακούς πρωταγωνιστές του Θεάτρου Σκιών, σε μία παράσταση γεμάτη γέλιο και αγωνία!

“Ο Καραγκιόζης και ο Μαγεμένος Δράκος” είναι μια διαδραστική παράσταση με πρωτότυπο σενάριο που υπογράφει η ίδια η Ζωή Μαρίνου και υπόσχεται χαρά και κέφι για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο παιδικός ήρωας, ο Καραγκιόζης, η πιο φωτεινή σκιά στον κόσμο, αυτή τη φορά βρίσκεται στη Νεραϊδοχώρα, εκεί που μυθικά πλάσματα όπως δράκοι, νεράιδες και ξωτικά ζουν αγαπημένα και αρμονικά. Όλα όμως ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ο Γκάσπαρ, ένας μοχθηρός μάγος. Θα βοηθήσετε τον Καραγκιόζη να σώσει τα πλάσματα και να αποκαταστήσει την ηρεμία και την ειρήνη στη μαγευτική Νεραϊδοχώρα;

Λίγα λόγια για την δημιουργό
Η Ζωή Μαρίνου κατάγεται από τη Ζάκυνθο και την Ικαρία. Μέσα από τυχαία περιστάτικα, βρέθηκε να παίζει Θέατρο, ξεκινώντας από μία παράσταση στη Νάξο, ως βοηθός. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει δημιουργήσει το δικό της θίασο, το θίασο Ζωής Μαρίνου «Σκιές και Γέλια» και είναι η μόνη γυναίκα καραγκιοζοπαίχτρια σε Ελλάδα και Τουρκία. Κεφάτη, με έντονες δόσεις χιούμορ, συναναστρέφεται με παιδιά και έτσι, κρατάει ζωντανό το παιδί μέσα της. Μαγεύεται ακόμη από την Τέχνη του Θεάτρου Σκιών και πάντα «θέλει να μαθαίνει για να γίνεται καλύτερη. Όπως λέει και η ίδια, «από τη φύση το, το Θέατρο Σκιών είναι περισσότερο θέατρο αυτοσχεδιασμών και αυτή είναι και η ομορφιά του. Είναι πάρα πολύ όμορφο να μπορείς να αυτοσχεδιάσεις σύμφωνα με αυτά που σου λέει το κοινό, σύμφωνα με το κλίμα που υπάρχει εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα. Τα παιδιά σου δίνουν «πάσα» για να κάνεις αστεία και έτσι, υπάρχει διαδραστικότητα».

Ακολουθήστε και στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις παραστάσεις!

Από 12/3 – 15/3/2021
On demand παρακολούθηση
Κόστος:
 6 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 4 – 12 ετών

ΠΗΓΗ:http://citykidsguide.com