ΘΕΑΤΡΟ

“Ο Καραγκιόζης σε αποκριάτικους μπελάδες”: Μια ξεκαρδιστική παράσταση θεάτρου σκιών στο “Αυλαία”

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του κάνουν φέτος Απόκριες μετ’ εμποδίων! Θα καταφέρουν άραγε να ξεφαντώσουν όπως παλιά και ποιος θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο στην Καρναβαλίστικη διάθεση της ξυπόλυτης οικογένειας;

Η απάντηση επί σκηνής του Θεάτρου Αυλαία που αναβιώνει η παράσταση “Ο Καραγκιόζης σε αποκριάτικους μπελάδες” από το Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Μια θεότρελη περιπέτεια γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική μπροστά αλλά και πίσω από τον μπερντέ! Φέρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε -μικροί και μεγάλοι- παρέα με τους αγαπημένους ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Κολλητήρια, Αγλαϊα, Μπαρμπαγιώργος, Μορφονιός, Νιόνιος,  Σταύρακας αλλά και πολλοί άλλοι ήρωες έκπληξη!

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική προσωπικότητά του, παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στο ρόλο του καραγκιοζοπαίχτη σας περιμένει στην “παράγκα” του. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του, στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με φρέσκια και δημιουργική ματιά.

Πότε: Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17:30.

Γενική Είσοδος 8€
Προπώληση στα Ταμεία του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr

Εισιτήρια online:
https://bit.ly/KaragiozisCarneval_Tickets

Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών

2ας Μεραρχίας &, Κουντουριώτου 182, Πειραιάς

http://infokids.gr