ΘΕΑΤΡΟ

Ο “Ρομπέν των Δασών” στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Η Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου συμπληρώνει φέτος 15 επιτυχημένα χρόνια και για να τα γιορτάσει, καλεί τον μοναδικό κι αγαπημένο ήρωα, μικρών και μεγάλων, τον Ρομπέν των Δασών!

Υπό το φως της φιλίας και της αγάπης, η ξεχωριστή αυτή ιστορία μας μεταφέρει στο δάσος του Σέργουντ, όπου ο Ρομπέν επιστρέφει για να πολεμήσει την αδικία και την κοινωνική ανισότητα. Με την σκηνοθετική ματιά της Αγνής Χιώτη, υπενδεδυμένη με την μουσική του Alex Sid και μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών κι ηθοποιών να θυμίσουμε πάλι ο,τι έχει αξία.

Ο αγαπημένος ήρωας, Ρομπέν των Δασών, θα βρίσκεται στην Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Απρίλη του 2023, για να μοιραστεί μαζί μας την υπέροχη και περιπετειώδη ιστορία του.

Υπέροχοι συντελεστές και σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν μία σπουδαία παράσταση που θα αγαπήσουμε, θα γελάσουμε, θα μάθουμε, θα ταυτιστούμε και θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Σημείωμα σκηνοθέτη 
Ο Ρομπέν των δασών. Ένας νέος με όραμα. Ένας νέος γεμάτος αρετές. Αρετές που είναι ιδανικές να υπάρχουν σε κάθε κοινωνία. Η προστασία των αδύναμων, η επαναστατική διάθεση, η ευγένεια, η ενσυναίσθηση και η γενναιότητα είναι κάποιες από αυτές.

Με φόντο  το δάσος του Σέργουντ, ο Ρομπέν μαζί με τους φίλους του και την στήριξη της αγαπημένης του Μάριον θα πολεμήσουν μαζί την αδικία. Στόχος τους να προστατέψει τους φτωχούς και να τους προσφέρει όσα έχουν ανάγκη για να ζήσουν μια τίμια ζωή, αλλά και να φτιάξει μια ομάδα που όλοι θα έχουν κοινό μέλημα το καλό και την αγάπη σε όλο το Βασίλειο.

Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας χάνουν τις αξίες τους, ο καθένας μας, Ρομπέν του εαυτού του αλλά και των γύρω του που δεν έχουν δύναμη να αντιδράσουν, πολεμάει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια και αυτοθυσία. Για ένα αύριο γεμάτο αγάπη.

Εισιτήρια από €9 / Προπώληση στο viva.gr

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 2109315600 2109316101
Email: [email protected]

http://citykidsguide.com