ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες παιδικές παραστάσεις από… τον καναπέ

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά πέρα από κάθε αμφιβολία! Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να απολαύσουμε βόλτες στην στολισμένη Αθήνα, ούτε να επισκεφτούμε χριστουγεννιάτικα πάρκα και θέατρα. Για καλή μας τύχη, όμως, μπορούμε να ζήσουμε τη μαγεία του θεάτρου απ’ το σαλόνι του σπιτιού μας με  αυτές τις καταπληκτικές παιδικές παραστάσεις που προσφέρονται online!

Ο Ραφτάκος των λέξεων

Διάρκεια: 60 λεπτά

H παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ από 11 ευρώ.

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολυαγαπημένη διαδραστική παράσταση των παιδιών «Ο Ραφτάκος των λέξεων» από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices, επιλέγοντας το πακέτο που τους ταιριάζει.

Πλοκή: Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν καταπληκτικό ράφτη που έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις σε μια μικρή πόλη. Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Τι συνέβη όμως όταν ο πληθυσμός αυξήθηκε και οι άνθρωποι ξέχασαν τον Ραφτάκο;

Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της όπερας

Διάρκεια: 60 λεπτά

Η παράσταση απευθύνεται ιδανικά σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ από 10 ευρώ.

Για συγκεκριμένες ημερομηνίες (25 και 26/ καθώς 1 και 2/1), θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την ευφάνταστη, ατμοσφαιρική και διασκεδαστική παράσταση «Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της όπερας». Αφού αγοράσετε εισιτήριο θα λάβετε στο email σας το link το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα zoom την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης για την οποία έχετε αγοράσει εισιτήριο.

Πλοκή: Ο Ρούντολφ το αγαπημένο ελαφάκι θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να κατακτήσει και τη μουσική σκηνή. Η ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά του από έναν διάσημο τενόρο που τον χρειάζεται για να κάνουν διφωνίες και πρίμο σεκόντο. Πώς θα τα βγάλουν όμως πέρα τα υπόλοιπα ελάφια αν τους παρατήσει σύξυλους και φύγει. Ευτυχώς, τη λύση τη δίνει ο Άγιος Βασίλης.

O Θησέας και ο Μινώταυρος

Διάρκεια: 100 λεπτά

Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ από 6 ευρώ.

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου η πολυαγαπημένη παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη θα προβληθεί στο διαδίκτυο. Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας θα λάβετε email με την διεύθυνση της σελίδας προβολής και τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εισιτήριό σας. Με την ενεργοποίηση του εισιτήριου στην ιστοσελίδα προβολής ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση εντός 4 ωρών. Με το πέρας των 4 ωρών, το εισιτήριο πλέον απενεργοποιείται.

Πλοκή: Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, παίρνει κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών και ξεκινάει από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Δεν άκουσε όμως τη συμβουλή της μητέρας του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. Ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή, έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους του.

Η κυρία Βλεφαρίδου και το πορτραίτο του Άγιου Βασίλη

Διάρκεια: 20 λεπτά

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ από 5 ευρώ.

Από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου μια pocket size χριστουγεννιάτικη παράσταση από το Vlefaro Live Cinema, έρχεται για να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Η πρεμιέρα στις 22/12, θα μεταδοθεί σε αυτή τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Πλοκή: Ο Άγιος Βασίλης είχε πολλές ατυχίες και μέσα σε όλα τα άσχημα που του συνέβησαν έπεσε και έσπασε το πόδι του. Για να τον κάνουν να ευθυμήσει, τα ξωτικά του αποφασίζουν να του κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο-έκπληξη: έναν πίνακα ζωγραφικής με το πορτραίτο του! Και ποιος θα ήταν καταλληλότερος για να τον φτιάξει; Μα φυσικά η κυρία Ζωγραφιά Βλεφαρίδου!

ΠΗΓΗ:mama365.gr