ΘΕΑΤΡΟ

Οι “Φιγούρες & Κούκλες” ανοίγουν αυλαία!

Οι φιγούρες του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, ετοιμάζονται να ανοίξουν αυλαία στο χειμερινό τους σπίτι, τις ‘’Φιγούρες & Κούκλες», στο Παλαιό Φάληρο.

Τους λείψατε και σας έλειψαν αλλά ήρθε η στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας, για ονειρικά ταξίδια στον κόσμο του κουκλοθέατρου και του θεάτρου σκιών, ζωντανά!

Ο Τάσος Κώνστας με τον Καραγκιόζη του ως πολυτεχνίτη, αλλά και μ’ ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών και νέων έργων , κόβουν την κορδέλα τον Οκτώβριο!

Ακολουθεί το Νοέμβριο και  η Αλεξία Αλεξίου, παρουσιάζοντας την κουκλοθεατρική παράσταση «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι» των Αντιγόνη Παρούση & Αλέξη Κυριτσόπουλου, ενώ το Δεκέμβριο θα παρουσιασθεί η χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση «Η Γέννηση» .

Στις παραστάσεις του Καραγκιόζη το έργο αλλάζει κάθε φορά. Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων στην ιστοσελίδα fkt.gr, εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά και καλή παράσταση!

Όλες οι παραστάσεις στις «Φιγούρες & Κούκλες» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Για τους μικρούς αλλά και έφηβους καλλιτέχνες, στις «Φιγούρες & Κούκλες» θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση και ολιγομελή τμήματα εργαστήρια θεάτρου σκιών  & κουκλοθεάτρου, για παιδιά και εφήβους .

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fkt.gr ή καλέστε στο 2103227507.

* Oι «Φιγούρες & Κούκλες», για την προστασία των «λιλιπούτειων» θεατών τους  λειτουργούν ως Free Covid χώρος & τηρούν το αντίστοιχο πρωτόκολλο.

« Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα»
– Για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών-
Σάββατο 18.00 & Κυριακή 12.00  (από 9/10)

-Νέο έργο κάθε φορά-
Διάρκεια π/σης: 50΄.
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.
Εισιτήρια: Viva.gr

ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ – Νέος χώρος :
Αχιλλέως 90 , Π.Φάληρο (μπροστά στη στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)
Τηλ. 210 3227507  – 6937714733

http://citykidsguide.com