ΘΕΑΤΡΟ

Οι σημερινές έφηβες θα ξετρελαθούν με το animation των παιδικών τους χρόνων που έγινε… εφηβική σειρά!

Αν έχετε κόρη στην εφηβεία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάπου εκεί στα 6-8 της χρόνια εθίστηκε τόσο πολύ με ένα animation που όχι μόνο το παρακολουθούσε καθημερινά στην τηλεόραση, αλλά και έκανε όλα τα της τα πάρτυ με αυτό το θέμα, ξεχωρίζοντας μία συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια! Ο λόγος για το Winx Club, τις εντυπωσιακές ιπτάμενες νεράϊδες με τις φοβερές υπερδυνάμεις, οι οποίες στην προσπάθειά τους να σώσουν τη Νεραϊδοχώρα τους μπλέκουν στις πιο απίθανες περιπέτειες!

Η σειρά απευθύνεται σε κορίτσια στην προεφηβεία, οπότε το πιθανότερο είναι, ότι η κόρη σας μεγαλώνοντας την εγκατέλειψε για κάποιο άλλο σόου που ανταποκρίθηκε καλύτερα στην ηλικία της. Όμως, γνωρίζοντας την τρομερή απήχηση που είχε σε παγκόσμιο επίπεδο, το Netflix αποφάσισε να την επαναφέρει με μία νέα live action σειρά, το “Fate: The Winx Saga”!

Ο λόγος για μία σειρά έξι επεισοδίων που έχει πιάσει την κορυφή των δημοφιλέστερων σειρών της πλατφόρμας και που αναφέρεται στο ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεραϊδών από την Αλφία, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελειοποιήσουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, την αντιζηλία και τα τέρατα που απειλούν την ύπαρξη του είδους τους.

 

Πρωταγωνίστρια η Μπλουμ, μια κοκκινομάλλα έφηβη που προσγειώνεται στον μαγικό κόσμο από την συμβατική Αμερική σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, στο οποίο ανακαλύπτει πως είναι νεράιδα κατέχοντας το στοιχείο της φωτιάς ως υπερφυσική δύναμη.

Αν, λοιπόν, η έφηβη κόρη σας αναζητά αυτές τις μέρες μία τηλεοπτική σειρά για να περνά τον ελεύθερο χρόνο της, κάντε της αυτή την έκπληξη και θυμίστε της τις άλλοτε αγαπημένες Winx με κανονικούς πλέον ηθοποιούς!

ΠΗΓΗ:infokids.gr