Υλικά
-
4-5 αυγά
-
1 μεσαίο κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
-
Ελαιόλαδο
-
2 φέτες γκούντα σε μικρά κομμάτια
-
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-
Μετά από 5 λεπτά αφού σιγουρευτούμε ότι η κάτω πλευρά είναι έτοιμη με την βοήθεια από ένα καπάκι κατσαρόλας αναποδογυρίζουμε την ομελέτα. Εγώ την κίνηση αυτή την κάνω πάνω από το νεροχύτη ώστε αν γίνει κάποιο ατύχημα να γλιτώσουμε το πολύ καθάρισμα!!!😆😆😆 Προσθέτουμε τα κομμάτια από το γκούντα… Κλείνουμε για λίγο με ένα καπάκι κατσαρόλας να λιώσει και το τυρί.
-
Σερβίρουμε, συνοδεύουμε με κάποια σως που μας αρέσει…. Εδώ εμείς με σαλάτα κηπουρού!!! Χυμός από πορτοκάλι και εσπρέσσο, ολοκληρώνουν επικά ένα βασιλικό πρωινό!!!!