ΒΙΒΛΙΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραμυθοπλασίες: Γνωστοί ηθοποιοί αφηγούνται στα παιδιά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (25/12-6/1)

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας και να τα πάμε να απολαύσουν μια ωραία, γιορτινή παράσταση, όμως η ποιοτική ψυχαγωγία δεν θα τους λείψει. Γι’αυτό φρόντισε, μεταξύ άλλων, και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τις “Παραμυθοπλασίες” του που θα αφηγηθούν στα παιδιά το παραμύθι του τόπου μας, ταξιδεύοντάς τα στην καταγωγή μας και στα Χριστούγεννα της Παράδοσής μας.

Η «Ιστορία χωρίς Όνομα» και οι άνθρωποι της, έρχονται κοντά μας και διηγούνται παραμύθια από τον τόπο τους. Παραμύθια που έχει πλάσει ο λαός μας. Ένα γαϊτανάκι που μας ταξιδεύει στις ρίζες μας… στους αγαπημένους μας….

Έτσι, από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, όλοι οι συντελεστές της παράστασης «Ιστορία χωρίς Όνομα», ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης, η βοηθός, οι ηθοποιοί, ο παραγωγός, μαζί με τους μουσικούς που έδεσαν με έναν παραμυθένιο τρόπο τις ιστορίες μας και με τα μαγικά των τεχνικών, χαρίζουν μύθους από τους τόπους τους και όλοι μαζί (έστω και από μακριά) δίνουμε τα έσοδα των εισιτηρίων στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που τόσα χρόνια προσφέρει, βοηθάει, στηρίζει, υπάρχει!

Στις Παραμυθοπλασίες θα απολαύσουμε τους: Μπέτυ Λιβανού, Τάσος Νούσιας, Μαρία Παπαφωτίου, Κώστας Γάκης, Νίκος Ορφανός,  Αργύρης Γκαγκάνης, Ανθή Φουντά,  Στέλιος Γιαννακός, Παναγιώτης Γεώργας, Μιχάλης Κωτσόγιαννης, Στέφανος Δάνδολος, Νατάσα- Φαίη Κοσμίδου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Στέλλα Τέμπρελη, Θάνος Σταυρίδης, Χρήστος Σύγγελος

Ημέρες Προβολής: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

Τιμή εισιτηρίου 5 €

Δικαίωμα προβολής σε δύο συσκευές

Ισχύς προβολής από 25 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου

Προπώληση εισιτηρίων: www.mcf.gr

ΠΗΓΗ:infokids.gr