ΘΕΑΤΡΟ

“Πινόκιο”: Απολαύστε σε live streaming μια παράσταση μαριονέτας που θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους (6/2)

Με τον ‘’Πινόκιο’’, μια παράσταση μαριονέτας για όλη την οικογένεια ενταγμένη στον Κύκλο | Παιδικό Θέατρο, συνεχίζονται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 19:00, οι Live Streaming προβολές από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ.

 

Η υπόθεση της παράστασης

Ο Τζεπέτο, ένας άνθρωπος μόνος στη ζωή, μην έχοντας την τύχη να αποκτήσει ένα δικό του παιδί, φτιάχνει μια ξύλινη μαριονέτα για να του κρατά συντροφιά. Θέλοντας να τον κάνει χαρούμενο, μια καλή νεράιδα δίνει ζωή στην ξύλινη κούκλα.

Με έκπληξη και με χαρά μεγάλη, ο Τζεπέτο βαφτίζει το …παιδί του, Πινόκιο! Ο μικρός Πινόκιο είναι ένα παιδί με δίψα για να γνωρίσει τη ζωή, αλλά και με μεγάλη αφέλεια στους κινδύνους που κρύβονται…

Χειροποίητες μαριονέτες, φανταστικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά, άφθονο γέλιο και πολλά κρυφά και φανερά μηνύματα σε μία παράσταση μαριονέτας για μικρούς και μεγαλύτερους θεατές από το Θέατρο Μαριονέτας “Γκότση”!

Θεατρική απόδοση: Νίκος Γκότσης
Στίχοι: Λίλιαν Τσέρτου
Μουσική: Άκης Φλωρεντής
Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκότσης
Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτα Μωυσιάδου
Μακιγιάζ: Μίνα Μαυρομάτη
Κοστούμια: Ειρήνη Γκότση
Σκηνικά: Τάκης Αγραπιδάκης
Κατασκευή μαριονετών: Νίκος και Θανάσης Γκότσης

Τις φωνές του χάρισαν οι ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης (Πινόκιο), Σόλων Τσούνης (γρύλλος), Νικήτας Αναστασόπουλος (Τζεπέτο), Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Άγγελος Σταυρόπουλος, Θανάσης Γκότσης.
Η ηχογράφηση των φωνών έγινε στο In Vitro Studio.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση ξεκίνησε. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από εδώ

ΠΗΓΗ:infokids.gr