ΘΕΑΤΡΟ

“Ο Μάγος του Οζ” από το Θέατρο Χυτήριο κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιου 2021

Photo: viva.gr

Μια διαδραστική παράσταση με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική. Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά μέσα από μια ιστορία γεμάτη κρυφά νοήματα για όλη την οικογένεια!

Η παιδική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών “L&S” και “ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ”.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Λίγα λόγια για το έργο
Τί θα συμβεί όταν η μικρή, κατεργάρα και παιχνιδιάρα Ντόροθυ βρεθεί κατά λάθος στην μαγική χώρα του Οζ; Με ποιο τρόπο θα καταφέρει να γυρίσει στον κόσμο μας και τι είναι αυτό εν τέλη που μετράει πραγματικά; Το να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου ή το να νοιάζεσαι και να αγαπάς τους φίλους σου και την οικογένεια σου!
Στροβιλιστείτε μακριά, παρέα µε την Ντόροθυ, στη µαγική χώρα του Οζ. Γνωρίστε το Σκιάχτρο που µιλάει, τον Τενεκεδάνθρωπο και το δειλό Λιοντάρι, και ακολουθήστε τους σε συναρπαστικές περιπέτειες, καθώς προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.
Αφηγητής: ο Γιώργος Κωνσταντίνου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Κωνσταντίνος Παντελιάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου
Επιμέλεια Μαγικών: Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Παντελιάς, Ελένη Κερολάρη, Νίκος Λημνιός

* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Κάθε Δευτέρα, από 7 Ιουνίου 2021 έως 26/07/21 στις 18:30
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ: 2103412313

Κόστος: 10€ γενική είσοδος, 6€ μειωμένο (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 2-9 ετών

http://citykidsguide.com