ΘΕΑΤΡΟ

“Το Παιδί και το κουδουνάκι”: Θεατρική παράσταση – παιχνίδι στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους

Τη δύναμη της συνύπαρξης, της συχώρεσης και της αλληλεγγύης των ανθρώπων, γιατί όλοι μπορεί να χρειαστούμε βοήθεια, για να καταλάβουμε το λάθος μας, να βρούμε προστασία σε μια δύσκολη στιγμή, να τολμήσουμε να κάνουμε φίλους αντί για εχθρούς. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, ότι μπορούμε να αλλάξουμε και να γίνουμε καλύτεροι!

Λίγα λόγια για το λαϊκό παραμύθι

Ένα παιδί, βγαίνει βόλτα με το κουδουνάκι του. Όταν κουράστηκε το κρέμασε στα κλαδιά ενός μικρού δέντρου και κοιμήθηκε. Όταν όμως ξύπνησε το δέντρο είχε γίνει ψηλό ψηλό και δεν μπορούσε να φτάσει το κουδουνάκι του… Ζήτησε από το δέντρο να χαμηλώσει για να το πιάσει, όμως, εκείνο αρνήθηκε. Τότε ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια… ένα τσεκούρι, η φωτιά, το νερό, το ποντίκι , το βόδι όλοι ήρωες του έργου, θα συναντηθούν στη σκηνή σε αυτή την απρόσμενη ιστορία!

Τα παιδιά συμμετέχουν στην παράσταση συμβάλλοντας στη μουσική ενορχήστρωση και στα διαλογικά μέρη. Έτσι, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη της επικοινωνίας και έκφρασης των παιδιών μέσα από το δομημένο προφορικό λόγο.

Συντελεστές:
Κείμενο – σκηνοθεσία: Άννα Τζίμα
Μουσική σύνθεση: Άννα Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Τάσος Νταβάκος
Παίζουν: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου

Διάρκεια: 60 λεπτά

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι
Εισιτήρια: από 8€  στο ticketservices.gr

http://citykidsguide.com