ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Υλικά
-
500 γρ. φρέσκα ραβιόλια με γέμιση σπανάκι – Ρικότα (βλ. SM)
-
60 γρ. ελαιόλαδο
-
1 φρέσκο κρεμμύδι
-
30 γρ. ψιλοκομμένο άνηθο
-
Αλάτι- πιπέρι
-
Ανθότυρο σε τρίμματα
Εκτέλεση
-
Βράζω τα ραβιόλια σε αλατισμένο νερό, στον ανάλογο χρόνο, (βλ. οδηγίες συσκευασίας). Σε αντικολλητικό σκεύος σοτάρω με το ελαιόλαδο, σε χαμηλή θερμοκρασία το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, και μόλις μαραθεί προσθέτω τον άνηθο και ανακατεύω.
Σουρώνω τα ραβιόλια, και τα λούζω με το ζεστό αρωματικό λάδι, μέσα σε πιατέλα.
Τρίβω στην επιφάνεια πιπέρι, (έβαλα πράσινο Μαδαγασκάρης) στο τέλος, πασπαλίζω με τριμμένο ανθότυρο.
Καλή απόλαυση!