70′ περίπου
Υλικά
-
2 σουπιές (300-400 γρ)
-
250 γρ μακαρόνια
-
Σπανάκι κατά το δοκούν
-
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
5-6 τοματίνια
-
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
-
Λίγο άνηθο
-
2-3 φύλλα δάφνη
-
2 ώριμες ντομάτες
-
1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-
Προσθέτουμε τα μακαρόνια και προσθέτουμε και νερό όσο να σκεπάσει τα υλικά μας
-
Στο τέλος βάζουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε με προσοχή μην λιώσει το σπανάκι και χαθεί μέσα στο μείγμα. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά μας, σύμφωνα με τις οδηγίες.