Υλικά
-
4-5 κολοκυθκάκια κομμένα σε κύβους
-
3 κ. ψάρι που κάνει για ψητό
-
1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κύβους
-
3 καρότα κομμένα σε κύβους
-
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
-
2-3 πιπεριές πράσινες κομμένα σε κύβους
-
2 μελιτζάνες κομμένα σε κύβους
-
1 κλωνάρι θυμάρι φρέσκο
-
ελαιόλαδο
-
3 πατάτες κομμένα σε κύβους
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-
Κόβουμε όλα τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και τα στρώνουμε στο ταψί μασ.
-
Έπειτα αλατοπιπερώνουμε το ψάρι καλά και το τοποθετούμε επάνω στα λαχανικά. Προσθέτουμε το λάδι μας και καλύψουμε με αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα το ταψί μας.
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου. Έπειτα ξεσκεπάσουμε το ψάρι και ψήνουμε για ακόμη 15 με 20 λεπτά.