OLD HELLO 2

Το πρώτο WEB ραδιόφωνο της πόλης είναι εδώ

Είναι πλέον γνωστό ότι στα εκπαιδευτικά κέντρα HELLO γίνεται κάτι διαφορετικό και η εκπαίδευση επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους όπως για παράδειγμα με τη χρήση της τεχνολογίας και ενίοτε μέσω της ψυχαγωγίας.

Επομένως δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς όταν μάθαμε για το HELLO RADIO (FOR KIDS). Τι είναι λοιπόν αυτό το ραδιόφωνο… Σε πρώτη φάση πληκτρολογήσαμε www.helloradio.gr και μπήκαμε στη σελίδα του σταθμού.

Το πρώτο πράγμα που αντικρύσαμε ήταν ένα κείμενο που αφορούσε τη φιλοσοφία του σταθμού και ουσιαστικά απαντάει στο ερώτημα τι είναι το HELLO RADIO. Σας το παραθέτουμε αυτούσιο λοιπόν.

Να μια πολύ καλή ερώτηση…. τι είναι το HELLO RADIO σε ποιους απευθύνεται, τι στόχους έχει και που θέλει να φτάσει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….

Το HELLO καθιερώνεται στις συνειδήσεις των ανθρώπων και των γονέων ως μία εκπαιδευτική κοινότητα… ένας χώρος όμως που δεν παραμένει στα στενά όρια της εκπαίδευσης… εξερευνά νέα μονοπάτια και νέους δρόμους.

Επομένως κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα του HELLO RADIO…

Προφανώς και δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε όλα τα σχέδια και όλους τους δρόμους που θα ακολουθήσουμε όμως μπορούμε να σας πούμε τι μπορείτε να βρείτε εδώ…. Βασικά θα κινηθούμε σε 5 βασικούς άξονες… προς το παρόν τουλάχιστον…

• Προφανώς και θα έχουμε μουσικά νέα… ραδιόφωνο είμαστε…. Για όλα τα είδη μουσικής και για όλα τα γούστα και τις ηλικίες….

• Οπωσδήποτε όλες τις εκπαιδευτικές ειδήσεις και ιδέες όχι μόνο από τον Ελληνικό χώρο αλλά από οπουδήποτε στον κόσμο…. Ιδέες για παιδιά και μαθητικές κοινότητες αλλά και για εκείνους τους δημιουργικούς και ψαγμένους εκπαιδευτικούς που θέλουν να πάνε ένα βήμα πέρα από τα καθιερωμένα και το ωράριο τους..

• Θα ασχοληθούμε με το θέατρο.. ενδιαφέρουσες παιδικές και όχι μόνο παραστάσεις και γενικά θέματα πολιτισμού… για όλα τα θέματα και για όλες τις ηλικίες..

• Και φυσικά θα υπάρχει μουσική ροή για να ακούτε και τη μουσική σας την ώρα που θα διαβάζετε τα νέα μας..αν φυσικά το επιθυμείτε..μουσική που θα αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και μουσικές λίστες που θα μπορείτε και εσείς να ενημερώνετε με μηνύματα σας και προτάσεις

• Τέλος μουσικοί παραγωγοί και εκπαιδευτικοί παραγωγοί που θα μας διασκεδάζουν με τις μουσικές τους και θα μας ενημερώνουν για εκπαιδευτικά θέματα με συνεντεύξεις live μεταδόσεις και με άλλους τρόπους και το πιο βασικό…

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ…..ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ…………..

Όσο για το που θέλει να φτάσει αυτό είναι απλό…

ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ….

HELLO RADIO

Μια ιδέα του Μάκη Τουρλή με τη χορηγία των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ HELLO.

Έτσι λοιπόν ορίζουν οι ίδιοι τι είναι το HELLO RADIO. Eμείς ωστόσο προχωρήσαμε και λίγο πιο κάτω και εντυπωσιαστήκαμε και με τις κατηγορίες του ραδιοφώνου. Ας τις δούμε μαζί και ας ανακαλύψουμε τι μπορείτε να βρείτε στην περιήγησή σας.

Πρώτα απ’ όλα μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τους παραγωγούς που παρουσιάζουν εκπομπές και το πρόγραμμα του σταθμού

Έπειτα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα των τοπικών σχολείων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Επίσης μπορείτε να μάθετε για θεατρικά και μουσικά νέα συνταγές μαγειρικής αθλητικά νέα όλων των συλλόγων και των γυμναστηρίων της περιοχής, επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικά θέματα και γενικά όλες τις δραστηριότητες που αφορούν παιδικές ηλικίες αλλά και για μεγαλύτερους.

Αφήσαμε για το τέλος τις κατηγορίες που μας εντυπωσίασαν περισσότερο. Η πρώτη κατηγορία ήταν το FAIRY TALES-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και μάθαμε ότι εκεί φιλοξενούνται αφηγήσεις παραμυθιών τις οποίες μπορούν να ακούσουν οι μικροί φίλοι και φίλες του σταθμου. Τέλος μας εντυπωσίασε η κατηγορία συνεντεύξεις πολύ απλά γιατί ήταν άδεια. Έτσι φτάσαμε στην πόρτα του HELLO για να ρωτήσουν τούς υπεύθυνους του σταθμού Μάκη Τουρλή και Κωνσταντίνο Τουρλή…Αφού μας εξήγησαν ότι οι συνεντεύξεις δεν έχουν ανέβει ακόμα και ότι αποτελούν έκπληξη που δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμα, μας κάλεσαν σε ένα χώρο όπου μία νέα έκπληξη μας περίμενε!

Το HELLO RADIO έχει και studio….Πλήρες στούντιο με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να βγεί κάποιος στον αέρα!!!

Πλέον καταλάβαμε ότι έχει στηθεί πολύ επαγγελματικά όλο αυτό και φυσικά έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα και μάλον το HELLO RADIO ήρθε για να μείνει…..Αποχαιρετήσαμε λοιπόν το HELLO ευχηθήκαμε από την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να γίνει η παρουσίαση των ανθρώπων που θα δουλεύουν και θα παρουσιάζουν εκπομπές.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ…ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ www.helloradio.gr

Εφημερίδα Polis

ΠΗΓΗ:http://polismedia.gr