ΘΕΑΤΡΟ

20 παιδικές ταινίες που βγαίνουν στο σινεμά το Καλοκαίρι 2021

Το καλοκαίρι υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε νοσταλγικά θερινά σινεμά, γεμάτα μυρωδιές, πράσινο και δροσερά βράδια για όλη την οικογένεια. Το CKG παρουσιάζει 20 ταινίες που θα τραβήξουν την προσοχή μικρών και μεγαλύτερων παιδιών γεμάτες περιπέτεια, φαντασία, αγωνιώδεις σκηνές και αξέχαστα happy-ends! Με 75% πληρότητα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, μπορούν και φέτος, τα βράδια μας να γίνουν καλύτερα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, παρέα με χυμούς και σνακς και την καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ: τα παιδιά μας!

  • Κρουέλα

Μια ταινία μεγάλου μήκους ζωντανής δράσης μετά τα κακά κατορθώματα της Κρουέλα Ντε Βιλ, του κυρίου κακού χαρακτήρα από την ταινία της Disney, ” Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας “. Όσοι πιστοί της ιστορίας, αλλά και του happy-end της τύχης αμέτρητων, στυλάτων κουταβιών είναι τυχεροί γιατί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την οσκαρική Έμα Στόουν, η οποία απελευθερώνει τη μοχθηρή προσωπικότητά μίας από τις θρυλικότερες «κακές» του κινηματογράφου, ενσαρκώνοντας το χαρακτήρα που πρωτοείδαμε στο animation «101 Σκυλιά της Δαλματίας» (1961). Αυτή τη φορά – και σε απόλυτη αντίθεση από μία προηγούμενη 90’s version με την επίσης ανεπανάληπτη Γκλεν Κλόουζ, η δράση μεταφέρεται στα ‘70s, όπου με φόντο την έκρηξη του πανκ η νεαρή σχεδιάστρια μόδας Κρουέλα παθαίνει εμμονή με τις γούνες και ειδικά με εκείνη από σκυλιά Δαλματίας. Για να αποκτήσει όσες μπορεί περισσότερες περνά στην παρανομία και εξελίσσεται σε διαβόητη εγκληματία με τις «γνωστές» συνέπειες για τα ανήμπορα σκυλάκια που όμως με την εξυπνάδα και την πονηριά κερδίζουν επάξια την επιβίωσή τους και μία καλύτερη τύχη.
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι. Με τους: Έμα Στόουν, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Έμα Τόμσον, Μαρκ Στρονγκ.

 

 

  • Soul

Μόνο εσείς μπορείτε να νιώσετε… εσείς! Η ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία “Soul” των Pixar Animation Studios παρουσιάζει τον Joe Gardner – έναν καθηγητή μπάντας σε σχολείο – που έχει την ευκαιρία μιας ζωής να παίξει στο καλύτερο τζαζ κλαμπ της πόλης. Μετά από ένα «σχεδόν θανατηφόρο» ατύχημα θα βγει με παράδοξο τρόπο από το σώμα του και θα μεταφερθεί σε μια άλλη διάσταση, στο The Great Before, ένα φανταστικό μέρος όπου οι νέες ψυχές παίρνουν τις προσωπικότητες, τις ιδιοτροπίες και τα ενδιαφέροντά τους πριν πάνε στη Γη. Έτσι ο ήρωας της ταινίας θα συναντήσει μια «αγέννητη» ψυχή που ετοιμάζεται να διαλέξει σώμα για να «συγκατοικήσει». Μαζί της θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στον πραγματικό κόσμο και τον αληθινό του εαυτό. Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ & Κεμπ Πάουερς. Με τις φωνές των Τζέιμι Φοξ, Τίνα Φέι

 

 

  • Λούκα (Luca)

Σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη στην ιταλική Riviera, ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα, βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η ταινία «Λούκα» είναι σκηνοθετημένη από τον υποψήφιο με Οσκαρ Ενρίκο Κασαρόσα, ενώ η παραγωγός Άντρεα Γουόρεν υπόσχεται μία ξεχωριστή ιστορία «φαντασίας» που θα συγκινήσει, διασκεδάσει, αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το καλοκαίρι του 2021.
Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόσα

 

 

  • Tom & Jerry

Δύο από τους πιο αγαπημένους αντιπάλους στην ιστορία ξαναβρίσκονται όταν ο Τζέρι μετακομίζει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του «γάμου του αιώνα», αναγκάζοντας την απελπισμένο προγραμματιστή της εκδήλωσης να προσλάβει τον Τομ για να τον ξεφορτωθεί, σε αυτό το κινηματογραφικό reunion με σκηνοθέτη τον Τιμ Στόρυ. Η διασκεδαστική, αλλά ταυτόχρονα φινετσάτη μάχη γάτας και ποντικιού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα  της event planner, τον γάμο και πιθανώς το ίδιο το ξενοδοχείο. Ενώ σύντομα, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει: ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος που συνωμοτεί εναντίον και των τριών αυτών. Ένα εντυπωσιακό μείγμα κλασικού animation και ζωντανής δράσης, η νέα περιπέτεια του Tom and Jerry δημιουργεί νέο έδαφος για τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τους αναγκάζει να κάνουν το αδιανόητο… να συνεργαστούν για να σώσουν την ημέρα. Στην ταινία «Tom & Jerry» του σκηνοθέτη Τιμ Στόρι, μία από τις πιο αγαπημένες έχθρες της ιστορίας αναβιώνει με συνδυασμό live-action και animation, όταν ο Τζέρι καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του «γάμου του αιώνα», αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον Τομ, ώστε να τον ξεφορτωθεί. Το επακόλουθο κυνηγητό γάτας και ποντικού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, τον γάμο και το ίδιο το ξενοδοχείο. Σύντομα όμως, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται: ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος συνωμοτεί κατά των τριών τους.
Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι. Πρωταγωνιστούν: Κλοέ Γκρέις Μόριτζ, Μάικλ Πένια

 

 

  • Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος (Raya and the Last Dragon) 

Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων Drunn, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράϊα, μια νέα και γενναία πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει μια και καλή. Στο ταξίδι της αυτό, θα συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τη μαγεία των δράκων, χρειάζεται και πίστη για να σωθεί η ανθρωπότητα. H νέα ταινία της Disney, «Η Ράϊα και ο Τελευταίος Δράκος» είναι εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Σκηνοθεσία: Ντον Χαλ και Κάρλος Λόπεζ Εστράντα. Με τις φωνές των Κέλυ-Μαρί Τραν, Awkwafina

 

 

  • Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ Σκασε (Peter Rabbit 2: The Runaway) 

Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912 οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του, γραμμένα από την Beatrix Potter. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά. Τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πήτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ». Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας ρίχνεται στη μάζη με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ. Με τις φωνές των Τζέιμς Κόρντεν, Μάργκοτ Ρόμπι

 

 

  • Ονειρομπελάδες (Dreambuilders) 

Η ζωή της Μίνα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η νέα αρραβωνιαστικιά του πατέρα της Έλενα και η κόρη της Τζένη μετακινούνται. Η νέα αδερφή της Τζέιν αποδεικνύεται φρικτή και η Μίνα απογοητεύεται και θέλει να φύγει! Ένα βράδυ, η Μίνα ανακαλύπτει έναν κόσμο πίσω από τα όνειρά της στον οποίο οι Dreambuilders δημιουργούν τα όνειρα στις θεατρικές σκηνές και ανακαλύπτει πώς να χειριστεί τα όνειρα της Τζέιν. Όμως, η παρέμβαση στα όνειρα των ανθρώπων έχει τρομερές συνέπειες και όταν η Μίνα πηγαίνει πολύ μακριά μια νύχτα, η Τζένη δεν μπορεί να ξυπνήσει πια. Η Μίνα πρέπει να μπει στον κόσμο των ονείρων μια τελευταία φορά για να αντιμετωπίσει τα όνειρα που δημιούργησε για να σώσει τη Τζένη και τη νέα της οικογένεια και να διδαχθεί και η ίδια ένα αξέχαστο μάθημα για όλη της τη ζωή.
Σκηνοθεσία: Κιμ Χάγκεν Τζένσεν και Τόνι Ζινκ. Με τις φωνές των Καρολίν Βέντελ, Μάρτιν Μπουχ

 

 

  • Vivo

Μία απίστευτη ιστορία για τη μουσική και τη φιλία, μία επική περιπέτεια η οποία διαδραματίζεται σε πανέμορφες και πραγματικές τοποθεσίες που δεν έχουμε δει ποτέ πριν σε κινούμενα σχέδια. Από το στούντιο που δημιούργησε την ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-σύμπαν», η ταινία «Vivo» είναι μια κινούμενη μουσική περιπέτεια με νέα πρωτότυπα τραγούδια του Λιν-Μανουέλ Μιράντα, δημιουργού της επιτυχίας του Broadway «Hamilton» και στιχουργού της ταινίας «Βαϊάνα» της Disney.
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι, Κερκ ΝτεΜίκο και Μπράντον Τζέφορντς. Με τις φωνές των Λιν-Μάνιουελ Μιράντα, Ζόε Σαλντάνα

 

 

  • Σταχτοπούτα (Cinderella)

Μια σύγχρονη μουσική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού «Σταχτοπούτα», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Κέι Κάνον. Με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέλο στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και συμπρωταγωνιστές ένα πλούσιο καστ που ομορφαίνουν ίσως το πιο ρομαντικό παραμύθι, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα ριμέικ της original εκδοχής του 1950, όπου η αγάπη κυριαρχεί και κερδίζει!
Σκηνοθεσία: Κέι Κάνον, Πρωταγωνιστούν: Ιντίνα Μενζέλ, Μπίλι Πόρτερ, Missy Elliot, Πιρς Μπρόσναν, Μίνι Ντράιβερ, Νίκολας Γκαλιτζίνεμ Ναόμι Γουατάναμπι και Τζέιμς Κόρντεν

 

 

  • Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά (Space Jam: A New Legacy) 

Τα Looney Tunes επιστρέφουν ξανά στο παρκέ αυτή την φορά για να σώσουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την οικογένειά του από τον κακό Α.Ι. Αλ Τζι Ρίδμ, ένα CGI ανθρωποειδές. Ο μόνο τρόπος για να γίνει αυτό είναι, φυσικά, με έναν αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Μπαγκς Μπάνι και την παρέα του και τους κακούς, The Goon Squad.
Σκηνοθεσία: Μάλκολμ Ντ. Λι. Πρωταγωνιστούν: ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντον Τσιντλ, Τζεφ Μπέργκμαν

 

 

  • Λάσσι, Γύρνα Σπίτι (Lassie Come Home)

Ποιός δεν αναγνωρίζει το όνομα Λάσι; Το πολυαγαπημένο κόλεϊ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές μέσα από αμέτρητες περιπέτειες σε λογοτεχνία, τηλεόραση και κινηματογράφο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μια ακόμη υπέροχη και διασκεδαστική ιστορία φιλίας και αφοσίωσης που θα ζεστάνει τις καρδιές μας! Ο 12χρονος Φλοριάν και η αγαπημένη σκύλα του Λάσσι ζουν σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη γερμανική ύπαιθρο. Όταν ο πατέρας του Φλόριαν χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια πρέπει να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου δεν επιτρέπονται σκύλοι. Η Λάσσι δίνεται σε μια άλλη οικογένεια, αλλά ο Φλόριαν και η Λάσσι λαχταρούν να ξανασυναντηθούν, οπότε ο Φλόριαν ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει τον καλύτερο του φίλο.
Σκηνοθεσία: Χάνο Ολντερντίσεν. Με τους Μπέλα Μπάντινγκ, Νίκο Μαρίσκα

 

 

  • Ταξίδι με το Δράκο Μου (Dragon Rider) 

Το Dragon Rider είναι μια γερμανική τρισδιάστατη τρισδιάστατη ταινία φαντασίας κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο μυθιστόρημα με το ίδιο όνομα της Cornelia Funke. Ένας νεαρός ασημένιος δράκος συνεργάζεται με ένα ορεινό πνεύμα και ένα ορφανό αγόρι σε ένα ταξίδι στα Ιμαλάια αναζητώντας το χείλος του Ουρανού. Αυτό το παράξενο τρίο πρέπει να τιθασεύσει τις προσωπικές επιθυμίες, να αφήσει να υπερισχύσει η ομαδικότητα για να μπορέσει να νικήσει τους αντιπάλους του και να φτάσει στον προορισμό του.
Σκηνοθεσία: Τομέρ Εσεντ. Με τις φωνές των Τόμας-Μπρόντι Σάνγκστερ, Φελίσιτι Τζόουνς, Φρέντυ Χάιμορ, Πάτρικ Στιούαρτ

 

 

  • Ξενοδοχείο για Τέρατα 4 (Hotel Transylvania 4)

Οι αγαπημένοι ήρωες του «Ξενοδοχείου για Τέρατα» που έσπασαν τα ταμεία παγκοσμίως με τις προηγούμενες ταινίες τους, ο αξιαγάπητος Δράκουλας, η κόρη του Mavis, ο Johnny και όλη η παρέα επιστρέφουν με νέες περιπέτειες! Πρόκειται για μία computer-animated ταινία κινουμένων σχεδίων που θα φιλοδοξεί να προσελκύσει το κοινό που λάτρεψε τις 3 προηγούμενες ταινίες, ενώ αφήνει στη φαντασία όσων δουν το τρέιλερ την εξέλιξη της ιστορίας για να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερ buzz γύρω από την τελευταία ταινία  αυτού του σήκουελ.
Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Ντράιμον και Τζένιφερ Κλούσκα. Με τις φωνές των Άνταμ Σάντλερ, Σελίνα Γκόμεζ, Άντυ Σάμπεργκ

  • Around the World in 80 Days 

Βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν, παρουσιάζεται άλλη μία animated εκδοχή ενός βιβλίου που έχει διαβαστεί παγκοσμίως από εκατομμύρια παιδιά και έχει τιμηθεί και από τη μικρή και από τη μεγάλη οθόνη στο παρελθόν. Ένας βιβλιοφάγος πίθηκος, ο Πασπαρτού ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Έτσι ξεκινά μια άγρια περιπέτεια για να ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη σε 80 ημέρες μετά την αποδοχή μιας πρόκλησης από έναν άπληστο βάτραχο, τον Φιλέα στην ολοκλήρωση ενός «ταξιδιού ζωής» για απαιτητικούς λάτρεις της περιπέτειας και της επιβίωσης.
Σκηνοθεσία: Σάμιουελ Τουρνό

  • Ουπς! Ο Νώε Ξανά Εφυγε… (Oops.. Noah is Gone 2!) 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Ουπς! Ο Νώε Εφυγε…» η θρυλική κιβωτός επιστρέφει σε νέες απολαυστικές περιπέτειες. Η κιβωτός του Νώε παρασύρεται στην ανοιχτή θάλασσα, με τους καλύτερους φίλους Φίνυ και Λέα να επιβαίνουν. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να βρίσκουν στεριά, τα αποθέματα τροφίμων εξαντλούνται. Η εύθραυστη ειρήνη μεταξύ σαρκοφάγων και φυτοφάγων θα μπορούσε να σπάσει κάθε δευτερόλεπτο. Μετά από μια σειρά ατυχών γεγονότων, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος στη θάλασσα – μαζί με τις τελευταίες προμήθειες! Μαζί με τον νέο τους φίλο, Τζέλι, φτάνουν σε ένα απομακρυσμένο νησί. Ενώ ο Φινί ξυπνάει σε μια παράξενη αποικία γεμάτη παράξενα, άγνωστα πλάσματα που ζουν σε αρμονία – υπό την απειλή ενός απειλητικού ηφαιστείου! Σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, την παλίρροια και τους τρομακτικούς τρόμους, ο Φίνι πρέπει να σώσει τους φίλους του, να επανενωθεί με την οικογένειά του και να σώσει μια ολόκληρη αποικία από πλήρη καταστροφή.
Σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ και Σον ΜακΚόρμακ. Με τις φωνές των Αλίσα Γουέιρ, Αϊλήν Μίθεν, Άβα Κόνολι, Μαίρη Μάρεϊ

 

 

  • Red Shoes and the Seven Dwarfs 

Παραμύθι-παρωδία που ξεκινά με τη Χιονάτη να κλέβει ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια, τα οποία τη μεταμορφώνουν σε πριγκίπισσα. Επτά γενναίοι πρίγκιπες, αφού η κατάρα μιας μάγισσας τους μετέτρεψε σε νάνους, αναζητούσαν ένα φιλί από την πριγκίπισσα για να σπάσουν το ξόρκι. Δεν έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν τη μοχθηρή μητριά της Χιονάτης, που θα έκανε τα πάντα για να πάρει πίσω τα πολύτιμα παπούτσια, αλλά και να πάρουν ένα πολύτιμο μάθημα ζωής, που επικεντρώνεται στο ότι η αληθινή ομορφιά λέει ψέματα κατά βάθος!
Σκηνοθεσία: Σανγκ-χο Χονγκ και Μου-χιουν Τζανγκ. Με τους Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Σαμ Κλάφλιν

 

 

  • Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή (Croods 2: A New Age)

Στη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτειά τους, οι Κρουντς έρχονται αντιμέτωποι με μια αντίπαλη οικογένεια η οποία δείχνει να είναι καλύτερη σε όλα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας ανελέητος ανταγωνισμός. Οι Κρουντς με αυτή την περιπέτεια θα πάρουν ένα καλό μάθημα, ότι εκτός από τους κινδύνους της φύσης, υπάρχουν οι απειλές από τους άλλους ανθρώπους και οι μικροί θεατές θα μάθουν για την αξία της οικογένειας και τη ματαιότητα του ανταγωνισμού, όταν οι άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.
Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ. Με τις φωνές των Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς, Νίκολας Κέιτζ, Κάθριν Κίνερ, Λέσλι Μαν

 

 

  • Σπίριτ: Ο Ατίθασος (Spirit Untamed)

Η μικρή και ξεροκέφαλη Λάκι Πρέσκοτ αναγκάζεται να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάξει δραματικά. Όταν οι κλέφτες ζώων θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια ζωής και αυτοθυσίας. Η τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο Netflix (2017) είναι εμπνευσμένη από την ταινία του 2002 που είχε προταθεί για Οσκαρ («Σπίριτ, το Αγριο Άλογο»). Το «Σπίριτ: Ο Ατίθασος» είναι η συνέχεια αυτής της ταινίας.
Σκηνοθεσία: Ελέιν Μπόγκαν. Με τις φωνές των Ιζαμπέλα Μερσέντ, Τζούλιαν Μουρ, Τζέικ Γκίλενχααλ

 

 

  • Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση (Boss Baby: Family Business) 

Η Dreamworks Animation συνεχίζει την παράδοση του «Αρχηγού Από Κούνια», με ήρωα τον υπερ-κατάσκοπο μπέμπη που κρατάει χαρτοφύλακα! Οι αδελφοί Templeton — ο Tim και το Boss Baby, ο μικρός αδερφός Ted  – έχουν γίνει ενήλικες και απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Ο Tim και η σύζυγός του, η Carol, η οικογένειά της, ζουν στα προάστια με την εξαιρετικά έξυπνη 7χρονη κόρη τους Tabitha  και την αξιολάτρευτη νέα βρεφική Tina. Η Tabitha, η οποία είναι στην κορυφή της τάξης της στο διάσημο Κέντρο Acorn για Προχωρημένη Παιδική ηλικία, ειδωλοποιεί τον θείο Τεντ που είναι υπεύθυνος μίας hedge-fund εταιρείας, και θέλει να γίνει σαν αυτόν, αλλά ο Τιμ, ακόμα σε επαφή με την υπερδραστήρια νεανική του φαντασία, ανησυχεί ότι εργάζεται πολύ σκληρά και χάνει σε μια φυσιολογική παιδική ηλικία. Ένας από τους κορυφαίους μυστικούς πράκτορες της BabyCorp σε μια αποστολή να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά πίσω από το σχολείο της Tabitha και τον μυστηριώδη ιδρυτή της, τον Δρ. Erwin Armstrong, θα ενώσει τους αδελφούς Templeton στο να επανεκτιμήσουν το νόημα της οικογένειας και να ανακαλύψουν τι πραγματικά έχει σημασία. Με έξτρα αναφορές και στον Ντόναλντ Τραμπ με ιδιαίτερα ανατρεπτικό χιούμορ.
Σκηνοθεσία: Τομ Μακ Γκραθ. Με τις φωνές των Τζέιμς Μάρσντεν, Άλεκ Μπόλντουιν, Έβα Λονγκόρια, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Έιμι Σεντάρις, Τζεφ Γκόλντμπουμ

 

 

  • 100% Λύκος (100% Wolf) 

Ο Φρέντι Λουπέν είναι ο κληρονόμος μιας περήφανης οικογένειας λυκανθρώπων και ανυπομονεί για τα 13α γενέθλια του, όταν θα γίνει δηλαδή λυκάνθρωπος. Πιστεύει ότι θα γίνει ο πιο άγριος και φοβερός λυκάνθρωπος. Αλλά κάτι πάει στραβά και μεταμορφώνεται σε ένα άγριο… σκυλάκι κανίς! Αποδιωγμένος παρέα με ένα κόκκαλο, ο Freddy έχει μέχρι την επόμενη ανατολή του φεγγαριού να αποδείξει ότι έχει την καρδιά ενός λύκου, αλλιώς κινδυνεύει να αποβληθεί για πάντα από την αγέλη του. Με τη βοήθεια ενός απίθανου συμμάχου ενός αδέσποτου, του Batty, ο Freddy πρέπει να ξεπεράσει το ροζ και αφράτο εξωτερικό παρουσιαστικό του και να αποδείξει σε όλους ότι είναι ακόμα 100% λύκος!
Σκηνοθεσία: Άλεξ Στάντερμαν. Με τις φωνές των Λόρεν Γκρέι, Σαμάρα Γουΐβινγκ, Τζάι Κόρτνεϊ

 

http://citykidsguide.com