Φτιάξτε cakepops με τέσσερα υλικά και τα πασχαλινά κουλουράκια που βαρεθήκατε να τρώτε σκέτα.
Αυτά τα τεσσάρων υλικών cakepops είναι η καλύτερη λύση να σερβίρετε τα πασχαλινά κουλουράκια που βαρεθήκατε να τρώτε σκέτα με έναν διαφορετικό τρόπο.
Αναμειγνύοντας μόνο κρέμα τυρί μαζί με θρυμματισμένα πασχαλινά κουλουράκια και έπειτα βουτώντας τα σε λιωμένη σοκολάτα, τα cakepops σας είναι έτοιμα.
Γιατί να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή με τα πασχαλινά σας κουλουράκια που περίσσεψαν
- γιατί χρειάζεστε μόνο τέσσερα υλικά
- θα λερώσετε μόνο ένα μπολ
- θα μεταμορφώσετε ένα βαρετό πασχαλινό κουλουράκι σε νόστιμη σοκολατένια λιχουδιά
- σίγουρα έχετε σπίτι όλα τα υλικά για να τα φτιάξετε
Προετοιμασία: 5′
Eκτέλεση: 25′
Υλικά
- 400 γραμμάρια πασχαλινά κουλουράκια
- 70 γραμμάρια κρέμα τυρί
- 1 κούπα λιωμένη κουβερτούρα (γάλακτος, υγείας, λευκή, ο,τι θέλετε)
- προεραιτικά πολύχρωμη τρούφα
Βήματα
-
Σε ένα μούλτι θρυμματίστε τα πασχαλινά σας κουλουράκια.
-
Βάλτε τα σε ένα μπολ και βάλτε μέσα την κρέμα τυρί.
-
Ζυμώστε με τα χέρια και πλάστε σε μπαλάκια.
-
Πάρτε ξυλάκια για σουβλάκια και τοποθετήστε τα μέσα στα cakepop σας.
-
Βάλτε τα μπαλάκια στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να σταθεροποιηθούν.
-
Βγάλτε τα έπειτα, βουτήξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα, πασπαλίστε τα με την πολύχρωμη τρούφα και έτοιμα.