ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιορτάζουμε την Αποκριά με τους Burger Project σε live streaming από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (13/3)

Μπορεί να είμαστε εν μέσω lockdown εντούτοις δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι είμαστε στην καρδιά της Αποκριάς παρά τα περιοριστικά μέτρα.

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θέλοντας να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο ξεφάντωμα μάς καλεί σε ένα ανατρεπτικό live streaming όπου θα απολαύσουμε τους μοναδικούς Burger Project.
Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 12.00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) εκπέμπει από τον Θόλο του Πάρκου και φέρνει στις οθόνες μας μια ξεσηκωτική συναυλία από τους Burger Project.

Η funky μουσική κολεκτίβα δίνει το έναυσμα για να στηθεί ένα αποκριάτικο πάρτι σε κάθε σπίτι. Μαράκες, σφυρίχτρες, κιθάρες και βιολιά μπλέκονται δημιουργικά με το χιούμορ, τη θετική ενέργεια, τους γρήγορους ρυθμούς και το freestyle ρεπερτόριο των Burger Project, φτιάχνοντας ένα ζωντανό μωσαϊκό χορού και τραγουδιού που θα παρασύρει μεγάλους και παιδιά. Φορέστε το καλύτερο αποκριάτικο χαμόγελό σας, πάρτε χαρτοπόλεμο και κομφετί, ντυθείτε με ό,τι πιο τρελό βρείτε στο σπίτι και συντονιστείτε!

Συντελεστές:

X – King, κιθάρα – φωνή
Professor Cosmic, πλήκτρα – φωνητικά
To Soma, μπάσο – φωνητικά
Barbie G., τύμπανα
Special Guest: Valentino, βιολί

Συντονιστείτε και απολαύστε το πιο ξέφρενο οικογενειακό αποκριάτικο πάρτι της ζωής σας

Παρακολουθήστε τη συναυλία των Burger Project ζωντανά στο snfcc.org/TheBurgerProject καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube το Σάββατο 13/03 στις 12.00.

ΠΗΓΗ:http://infokids.gr