ΒΙΒΛΙΟ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Κατεβάστε δωρεάν το ebook «Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε»

259

Σε μια δύσκολη εποχή πανδημίας, οι Εκδόσεις Φυλάτος και η συγγραφέας Μαρία Θεμελή προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους δωρεάν το ebook «Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε».

Ένα αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που εξελίσσεται ανάμεσα στη Χώρα των Παραμυθιών και στη Χώρα των Ανθρώπων.

Άραγε, μόνο στην πραγματική ζωή είναι που φοβούνται οι άνθρωποι; Ή μήπως δυσκολεύονται και οι πριγκίπισσες; Θα καταφέρουν να βρουν οι ήρωες το πέρασμα για να συναντηθούν οι δύο κόσμοι και να νικηθούν οι φόβοι;

Δήλωση Συγγραφέα:

«Μερικές φορές η πραγματικότητα έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς.

Ακόμα και τα πιο όμορφα παραμύθια έχουν στιγμές δύσκολες για τους πρωταγωνιστές τους. Το τέλος όμως διαμορφώνεται πάντα βάση της στάσης, του χαρακτήρα, της ευελιξίας και των κινήσεων του πρωταγωνιστή.

Το βιβλίο μου είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους και πραγματεύεται μια έννοια που σήμερα κυριαρχεί στις ζωές μας: Το Φόβο.

Δεν μου αρέσει να φοβάμαι. Θέλω να είμαι Τυχερή και να προχωράω. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά σίγουρα προσπαθώ, πάντα!

Σας προσκαλώ να κατεβάσετε δωρεάν το παραμύθι μου «Η πριγκίπισσα Τύχη και πως να την κατακτήσετ娻 και θα χαιρόμουν πολύ αν σας βοηθούσε και σας έκανε να αισθανθείτε πιο κοντά στην Τύχη σας.»

Κατεβάστε δωρεάν το ebook «Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε»

Κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο και διαβάστε το στον υπολογιστή, στο tablet ή το κινητό σας.

http://themamagers.gr