Το ξέρετε ότι τα φρούτα μπορούν να συνοδεύσουν το κυρίως σας γεύμα είτε ως γαρνιτούρα είτε και ως γέμιση; Μπορεί να σας ξενίζει η σκέψη αλλά αποτελούν μια θαυμάσια πρώτη ύλη για πολύ νόστιμα πιάτα και για ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία.
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα
½ φλιτζάνι μήλο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι σούπας φρυγανιά
1 κουταλάκι σούπας βούτυρο
¼ του φλιτζανιού νερό
1 ½ κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά και τα αφήνουμε στην άκρη. Μοιράζουμε το μείγμα με το μήλο στα δύο φιλέτα κοτόπουλου (έχουμε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγουμε καθένα σε ρολό. Τα στερεώνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.
Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζουμε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.Προσθέτουμε το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο. Βάζουμε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νισεστέ λιωμένο ή το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.
Ανακατεύουμε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα. Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.